Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σήμερα αποφασίζει ο Ευ. Βενιζέλος για τους υπουργούς του
Τη στήριξή του να παραμείνει η κυβέρνηση Σαμαρά, έστω και χωρίς τη ΔΗΜΑΡ, παρέχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που αναλαμβάνει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο στη συμμετοχή των αποφάσεων.Στη συνάντηση που θα έχει σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τον πρωθυπουργό θα συζητηθούν η νέα προγραμματική συμφωνία, ο τρόπος συντονισμού της κυβέρνησης, καθώς και ο ανασχηματισμός που όλα πλέον δείχνουν πως ενδέχεται να πραγματοποιηθεί πριν από το Συνέδριο της Ν Δ.Ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωρίζει πως θα έχει στη διάθεσή του περισσότερα υπουργεία και υφυπουργεία, καθώς και υψηλές κρατικές θέσεις.Τα προβλήματα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν είναι στην παρούσα τουλάχιστον φάση τόσο μεγάλα, όσο π.χ. τα αντίστοιχα προβλήματα του Φώτη Κουβέλη, πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν από την πορεία και την πολιτική της κυβέρνησης.Αν, δηλαδή, π.χ. μετά το καλοκαίρι η κυβέρνηση κληθεί να αναλάβει δημοσιονομικά μέτρα ή εάν οι δανειστές κατανοήσουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση και θελήσουν να "βοηθήσουν

Σήμερα αποφασίζει ο Ευ. Βενιζέλος για τους υπουργούς του

Τη στήριξή του να παραμείνει η κυβέρνηση Σαμαρά, έστω και χωρίς τη ΔΗΜΑΡ, παρέχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που αναλαμβάνει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο στη συμμετοχή των αποφάσεων.

Στη συνάντηση που θα έχει σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τον πρωθυπουργό θα συζητηθούν η νέα προγραμματική συμφωνία, ο τρόπος συντονισμού της κυβέρνησης, καθώς και ο ανασχηματισμός που όλα πλέον δείχνουν πως ενδέχεται να πραγματοποιηθεί πριν από το Συνέδριο της Ν Δ.

Ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωρίζει πως θα έχει στη διάθεσή του περισσότερα υπουργεία και υφυπουργεία, καθώς και υψηλές κρατικές θέσεις.

Τα προβλήματα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν είναι στην παρούσα τουλάχιστον φάση τόσο μεγάλα, όσο π.χ. τα αντίστοιχα προβλήματα του Φώτη Κουβέλη, πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν από την πορεία και την πολιτική της κυβέρνησης.

Αν, δηλαδή, π.χ. μετά το καλοκαίρι η κυβέρνηση κληθεί να αναλάβει δημοσιονομικά μέτρα ή εάν οι δανειστές κατανοήσουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση και θελήσουν να «βοηθήσουν

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X