Πολλοί θα ήθελαν να είναι στην θέση μου

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσιάστηκε επίσημα από την διοίκηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, όντας σε εξαιρετική διάθεση ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

“Θέλω να ευχαριστήσω την Αθλέτικ Μπιλμπάο που με σκέφτηκε για τον πάγκο της ομάδας. Αισθάνομαι πολύ τυχερός για αυτό. Υπάρχουν πολλοί προπονητές που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου.
Αποτελεί μεγάλη ευθύνη να βρίσκεσαι στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο”,τόνισε αρχικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μαρσέλο Μπιέλσα.
“Θα αντικαταστήσω έναν προπονητή με ξεχωριστά χαρίσματα. Ήταν αποδεκτός στην ομάδα. Για μένα αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση”.
Ο 49χρονος προπονητής αναφέρθηκε στα πλάνα του με τους Βάσκους. “Θα πρέπει να ξαναχτίσουμε την ομάδα. Υπάρχουν οι δυνατότητες και η ποιότητα για να συμβεί αυτό. Πρόκειται για ένα νεανικό σύνολο που μπορεί να πάει μπροστά”.
Το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιοσού Ουρούτια, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του ικανότατου τεχνικού.

“Είναι ένας προπονητής αδιαμφισβήτητης αξίας, ο οποίος έχει γνώση της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα. Ήταν η καλύτερη επιλογή για τον σύλλογο και πιστεύουμε στα επόμενα δύο χρόνια θα φέρει επιτυχίες”.

Σχετικά άρθρα