H Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: “Τι φοβήθηκε ο Κουβέλης” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει το παρασκήνιο της σύγκρουσης και τους διαλόγους των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις που πήρε στα χέρια του ο Φώτης Κουβέλης κατέγραφαν σημαντικές απώλειες της ΔΗΜΑΡ προς τα αριστερά”, ενώ αναφέρεται και σε “στενούς συνεργάτες του που του έλεγαν τελευταία ότι το κόμμα δεν θα αντέξει αν υπερψηφίσει τα νέα σκληρά μέτρα που έρχονται”. Το πολυσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας για όσα συμβαίνουν στην Κυβέρνηση, ολοκληρώνεται με πληροφορίες για τα σχέδια του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και για το ποιοι φεύγουν και ποιοι μπαίνουν στην Κυβέρνηση μετά την έξοδο της ΔΗΜΑΡ.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Η ΕΡΤ ήταν μόνο αφορμή…”. Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Τα δύο κόμματα που πλέον συναπαρτίζουν την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κρατούσαν το τιμόνι της χώρας τα τελευταία 40 χρόνια και την οδήγησαν στην πολιτική, ηθική και οικονομική χρεωκοπία. Ας αναστρέψουν, λοιπόν, τώρα την πορεία προς την καταστροφή ή ας εξαφανισθούν. Πάντως το λάθος, που έχουν ήδη παραδεχτεί οι τροϊκανοί δεν μπορεί να συνεχίστει!”

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– ALERT! Νέος εκβιασμός. Η “καυτή” λίστα με τα μέτρα που ζητάει η τρόικα για να εκταμιευθεί η δόση των 8 δισ. ευρώ.

– Πέτερ Μπόφινγκερ, σύμβουλος της Μέρκελ: “Έκτακτη εισφορά για το μεγάλο κεφάλαιο του Νότου”.

– Ο…πικραμένος Μανιτάκης και οι προβλέψεις του την παραμονή της σύσκεψης.

– Φραγκούλης Φράγκος: “Δεν τα βγάζω πέρα”. Ο επίτιμος Αρχηγός του στρατού δηλώνει στην “R” ότι η σύνταξη του πλέον δεν αρκεί και σκέφτεται να εργαστεί στο εξωτερικό.

– Η Γιάννα κάνει “λίφτινγκ” στην εικόνα της. Όλα όσα ξέχασε να πει η Αγγελοπούλου στη συνέντευξή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Το χορτάρι είναι ξερό, μια σπίθα θέλει για να αρπάξει φωτιά!…”.

Επίσης, διαβάστε τη σελίδα του ΚΥΡ, ο οποίος με το πενάκι του σατιρίζει και σχολιάζει την επικαιρότητα.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η περιπέτεια με την υγεία της Κάτιας Δανδουλάκη: “Η Κύπρος και το “Βαλς” με γονάτισαν”. Για έναν ολόκληρο μήνα η δημοφιλής πρωταγωνίστρια βρισκόταν υπό ιατρική παρακολούθηση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. “Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι απόλυτη ηρεμία, κοιμάμαι και ξεκουράζομαι” δηλώνει στην “R”.

– Γάμος με…κρυφτό! Ο Νίκος Ψαρράς παντρεύτηκε την Έλενα Καρακούλη στήνοντας ολόκληρη “επιχείρηση” προκειμένου να αποφύγει τους φωτογράφους.

– Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Εμφάνιση με νέα συνοδό. Η Μαρία Τσούτσια που συνόδευε τον νεαρό Κόκκαλη έκλεψε όλα τα βλέμματα σε κοσμικό event της Μυκόνου.

– Μαρινέλλα: “Πέρασα αλώβητη τον λάκκο με τα φίδια”.

– Νίκος Κριθαριώτης: “Με τη Βίκυ προσπαθούμε να αντέξουμε στη φθορά του χρόνου”.

– Η Μις Κύπρος στα δίχτυα του Τζιόλη. Ο άσος της Εθνικής Ελλάδος και η Χάρις Δημητρίου είναι ζευγάρι.

– Λένα Αρώνη: “Όλοι εμείς που δεν ήμασταν στο “πάρτι” δεν συμφωνούμε με τη λογική τους” δηλώνει για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Σχετικά άρθρα