Ο λόγος που δεν ήρθε ο Βερδού

Το deal δεν έγινε με τον Βερδού λόγω οικογενειακών λόγων…

Το πόσο επηρεάζεται ο 30χρονος μέσος απο το οικογενειακό του περιβάλλον φάνηκε και από το οτι στην Αθήνα τον συνόδευε εκτός απο τη σύζυγο και ο πατέρας του.

Η Νούρια Βερδού έχει… εμμονή με την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε και δεν έφυγε ποτέ, δηλαδή την Βαρκελώνη. Όπως λέει δεν μπορεί να την αποχωριστεί!

Γι` αυτό και έχει ζητήσει απο τον μάνατζερ του Τζοάν να του βρει ομάδα είτε στη Μαδρίτη, είτε στη Σεβίλλη, είτε ακόμη πιο κοντά τους, στη Βαλένθια… Η γυναίκα του λοιπόν θέλει ακόμη και αν της λείψει η Βαρκελώνη να μπορεί αυθημερόν να γυρίζει σχετικά εύκολα και γρήγορα. Ή αν χρειαστει να μην μετακομίσει καν!

Στην Αθήνα, το περασμένο Σάββατο και ενώ ο Βερδού είχε “ψηθεί” για τον Ολυμπιακό ήταν έτοιμος για τις τζίφρες, η Νούρια… κατέρρευσε και έκλαιγε συνέχεια… Έλεγε πως… “πνιγόταν” και ζητούσε να γυρίσουν άμεσα στην Βαρκελώνη και να αποφάσιζαν εκεί. Όπως και έγινε, αφήνοντας σοκαρισμένους τους ερυθρόλευκους.

Ο Βερδού κατά την περιηγησή του σε Βουλιαγμενη, Βάρκιζα και Γλυφάδα εντυπωσιάστηκε και έλεγε πως είναι σαν το…Μαϊάμι! Του άρεσε πολύ και η Καστέλλα…

Αντιθέτως, η Νούρια έλεγε πως είναι ωραία εδώ αλλά δεν συγκρίνεται με τη Βαρκελώνη και γενικότερα την “μοναδική ατμόσφαιρα” της πόλης. Μένει να δούμε αν γίνει το…θέλημα της κυρίας Βερδού και ως προς την επιλογή της ομάδας, αφού η ίδια έχει εκφράσει προτίμηση για τη Βιγιαρεάλ!

Για το τέλος, κρατήστε πως και τη Σαουθάμπτον είχε “κάψει” η Νούρια Βερδού. Δεν της άρεσε η πολη,το κλίμα ενώ έχει πρόβλημα και με τη γλώσσα. Μόνο ο Τζόαν μιλάει λιγο αγγλικά…

πηγή: sportdog.gr

Σχετικά άρθρα