Μάνος Παπαγιάννης: ο ταλαντούχος ηθοποιός και η υπόθεση που τον στιγμάτισε – Η «Μαρία η άσχημη» που… ομόρφυνε τη ζωή του

Ταλαντούχος ηθοποιός, επιχειρηματίας και…χαζομπαμπάς. Ο λόγος για τον Μάνο Παπαγιάννη, ο οποίος με αργά και σταθερά βήματα κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τις δουλειές του σε τηλεόραση και θέατρο.


Τις τελευταίες μέρες έχει απασχολήσει και πάλι τα μίντια όχι για κάποιο από τα επαγγελματικά του επιτεύγματα, αλλά εξαιτίας μιας καταγγελίας ξυλοδαρμού εις βάρος του από συνάδελφό του στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει.


Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι ακριβώς έγινε ανάμεσα στον Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου αφού ο καθένας δίνει μια εντελώς διαφορετική οπτική για το συμβάν.

Η υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου

Από την πλευρά της η Σοφία Παυλίδου υποστηρίζει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφο της μετά το τέλος της παράστασης την περασμένη Πέμπτη. Αναλυτικά σχετικά με το περιστατικό η ηθοποιός δήλωσε:
«Την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα; Και του απάντησα “δεν μου βγήκε, δεν το έκανα”. Μου λέει “το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;”. Λέω “είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;”. Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει “θα σε γ… πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο”. Και λέω “σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα”. Μου λέει “αυτό που σου λέω θα σου γ… ότι έχεις και δεν έχεις”. Λέω “δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου”. Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γ… παλιο…, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω».
Η Παυλίδου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού. Αίσθηση δε προκάλεσε η ανάρτηση της στην προσωπική σελίδα της στο facebook μετά το περιστατικό:

Από την πλευρά του πάλι ο Μάνος Παπαγιάννης υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε επ’ ουδενί ξυλοδαρμός. Την δική του οπτική μάλιστα ανέλυσε σε συνέντευξή του στην Φαίη Σκορδά:
«Άνοιξα έντονα την πόρτα. Το δέχομαι λάθος μου. Μπορεί να ένιωσε ότι κινήθηκα επιθετικά, εγώ δεν κινήθηκα επιθετικά και μου επιτέθηκε κατευθείαν από το πρόσωπο. Με χτύπησε στο πρόσωπο πολύ άσχημα και την απώθησα. [..] Νιώθω τρομερά αδικημένος. Είμαι το θύμα κανονικά. Εάν εγώ χτυπούσα τη Σοφία θα υπήρχαν κάποια στοιχεία, ούτε η ίδια παραδέχεται ότι έφαγε μια σφαλιάρα, ας πούμε. Δεν υπάρχουν στοιχεία από τη γνωμάτευση ότι υπάρχουν μώλωπες ή οτιδήποτε.
Στην πορεία η Σοφία έπεσε πάνω στην καρέκλα κι εγώ έφυγα. Με ένταση, βρίζοντας ο ένας, βρίζοντας και ο άλλος. Δεν έσπασα την πόρτα. Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι έχουμε ξεφύγει γι’ αυτό τον λόγο σηκώθηκα κι έφυγα».

https://www.youtube.com/watch?v=U6IaqR0t2_Q

Ενώ ο ίδιος θα προτιμούσε να μην δωθεί συνέχεια και οι δύο πλευρές εν τέλη επέλεξαν την νομική οδό για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο Μάνος Παπαγιάννης γεννήθηκε στην Κοζάνη, τον Νοέμβριο του 1977, αλλά μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης από που κατάγεται η μητέρα του.
Η υποκριτική μπήκε στη ζωή του σε ηλικία 21 ετών. Τότε παίρνει και την μεγάλη απόφαση να αφήσει την Κρήτη και να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα.


Παράλληλα με τις σπουδές του στη δραματική σχολή ξεκίνησε και τα πρώτα του δειλά βήματα στο χώρο. Πρώτα ήρθαν μικροί ρόλοι, αλλά με αργά και σταθερά βήματα κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο του.
Πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι εμφανίστηκε το 2002, σε μια κωμωδία του Ιάκωβου Καμπανέλη, όπου έκανε ένα πέρασμα χωρίς καν να μιλήσει.
Την ίδια χρονιά συμμετείχε και στην ταινία μικρού μήκους “Chemical σχέσεις” του Ανδρέα Αριστόπουλου και την αμέσως επόμενη χρονιά συμμετείχε στις παραστάσεις “Υπηρέτης δυο αφεντάδων” και “Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα” στο Εθνικό Θέατρο.


Ευρέως γνωστός έγινε το 2005, όπου πρωταγωνιστούσε στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1, «Έρωτας».
Η συνέχεια είναι γνωστή για τη πορεία του ηθοποιού, με συμμετοχές σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο.
Το 2008, έκανε ένα πέρασμα κάποιων επεισοδίων στο σίριαλ του Mega, Μαρία η Άσχημη ενώ το 2009 πρωταγωνιστούσε στο καθημερινό σίριαλ, Η ζωή της Άλλης, στο ίδιο κανάλι.
Έχει συνεργαστεί και με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Φέτος, μέχρι και τα πρόσφατα γεγονότα, συμμετείχε στην παράσταση Πετάει Πετάει, ενώ τον βρίσκουμε και στην τηλεόραση, στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Παρθένα Ζωή.


Εκτός από την υποκριτική έχει δοκιμαστεί και στη σκηνοθεσία. Μια από τις πιο γνωστές του δουλειές είναι η παράσταση Θα πηδήξω από το παράθυρο όπου είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Επιχειρηματίας

Παράλληλα με την υποκριτική ο Μάνος Παπαγιάννης δοκιμάζεται και στον χώρο της εστίασης όπου διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη, δύο μαγαζιά στο Περιστέρι: το Sweeney Todd Espresso & Cocktail Bar και το Amelie In High Spirits Bar.

Κλείνουμε μαζί ένα χρόνο!!!
#2daysleft #birthday #thankyou

Δημοσιεύτηκε από Amelie In High Spirits Bar στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

«Είναι η μόνη δουλειά που μπορώ να κάνω. Είναι το τέταρτο μαγαζί αυτό που έχω , τα άλλα δύο βέβαια δεν τα έχω πια . Από μικρό παιδί από 12 χρονών δουλεύω μέσα στα μαγαζιά. Την ξέρω καλά αυτή την δουλειά και πάντα ήθελα το δικό μου μαγαζί. Έχω και άλλα όνειρα σε αυτό το κομμάτι είναι κάτι που ξέρω . Ένιωθα πως ίσως χρειαζόταν να κάνω κάτι άλλο για να ξεχνιέμαι και νομίζω ότι είμαι πολύ περήφανος και με τα δυο μαγαζιά. Το Sweeney todd είναι ναυαρχίδα έχει πάντα πολύ κόσμο, το Amelie είναι πιο χαλαρό να πιείς το ποτό σου και το κοκτέιλ σου με το αγόρι σου.»

Δείτε το τώρα πριν το γεμίσουν!!! 😛
#souxefridays #2night #party #nightlife

Δημοσιεύτηκε από Sweeney Todd Espresso & Cocktail Bar στις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Προσωπική ζωή

Η «Μαρία η άσχημη» ήταν για τον Μάνο Παπαγιάννη το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου και για αυτό μάλιστα αποφάσισε να την παντρευτεί. Μιλάμε φυσικά για την πρωταγωνίστρια της σειράς, Αγγελική Δαλιάνη, στην οποία συμμετείχε ο γνωστός ηθοποιός όπου και γνώρισε τη μέλλουσα γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του.


Παπαγιάννης – Δαλιάνη παντρεύτηκαν πρώτα με πολιτικό γάμο επειδή η ηθοποιός ήταν έγκυος. Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα έφερε στο κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη Λυδία.


Ανέβηκαν,όμως, τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2009 με κουμπάρους τους Πρόδρομος Τοσουνίδης και ο Θανάσης Μπριάνας, ενώ παρανυφάκι η μόλις 4 μηνών κόρη τους.
Πριν λίγους μήνες προστέθηκε ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια τους.

μαρσαρε τωρα δαχτυλο γιατι μηχανακι μετα τα 18…!!!!!!!!!! ……………………….. #nosleeep #family #love #happyday #happy #baby #boy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Papagiannis (@manospapagiannis) στις

Σχετικά άρθρα