Ο Θανάσης Αλευράς νικητής στον ημιτελικό του ΥFSF

Μία εβδομάδα πριν το Your Face Sounds Familiar ρίξει οριστικά αυλαία, η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό στον μεγάλο ημιτελικό. To show ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό από το μπαλέτο της Μαρίας Λυραράκη υπό τον ήχο του “Thriller” του Μάικλ Τζάκσον.

Η οικοδέσποινα του show καλησπέρισε τους τηλεθεατές και το κοινό, λίγο μετά τις 21:25 το βράδυ της Κυριακής, καλωσόρισε την κριτική επιτροπή του show, δηλαδή τη Μπέσυ Μάλφα, τον Αλέξανδρο Ρήγα, την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γεράσιμο Γεννατά, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν οι εμφανίσεις των παικτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον ημιτελικό συναγωνίστηκαν για την πρώτη θέση οι τέσσερις κορυφαίοι βαθμολογικά φιναλίστ όλων των διαγωνιστικών show, δηλαδή ο Θανάσης Αλευράς, ο Κρατερός Κατσούλης, η Κρυσταλλία και η Μαντώ. Απών από τον ημιτελικό ήταν ο Νίκος Γκάνος, λόγω μιας ξαφνικής αδιαθεσίας.

Βαθμολογική Κατάταξη

Η κατάταξη μετά τη βαθμολογία των κριτών και τη ψηφοφορία μεταξύ των παικτών:

1. Σύλβια Δεληκούρα: 12 πόντοι

2. Θανάσης Αλευράς: 11 πόντοι

3. Μαντώ: 10 πόντοι

4. Κρυσταλλία: 9 πόντοι

5. Κωνσταντίνος Καζάκος: 8 πόντοι

6. Κρατερός Κατσούλης: 7 πόντοι

7. Κώστας Μαρτάκης: 6 πόντοι

8. Άντα Λιβιτσάνου: 5 πόντοι

9. Θωμαή Απέργη: 4 πόντοι

Η τελική βαθμολογική κατάταξη μετά και την ψηφοφορία του κοινού είναι:

1. Θανάσης Αλευράς: 23 πόντοι

2. Σύλβια Δεληκούρα: 21 πόντοι

3. Κρυσταλλία: 20 πόντοι

4. Μαντώ: 20 πόντοι

5. Κώστας Μαρτάκης: 14 πόντοι

6. Κρατερός Κατσούλης: 14 πόντοι

7. Κωνσταντίνος Καζάκος: 14 πόντοι

8. Άντα Λιβιτσάνου: 10 πόντοι

9. Θωμαή Απέργη: 8 πόντοι

Ο νικητής της βραδιάς

Νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Θανάσης Αλευράς. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη ψηφοφορία στο “Σπίτι Του Ηθοποιού”, όπως και κάθε φορά που ήταν ο κορυφαίος παίκτης της βραδιάς, ενώ για την Κύπρο τα έσοδα παραχωρήθηκαν, όπως κάθε εβδομάδα, στο σωματείο “Μάνα”.

Οι φιναλίστ του τελικού

Οι τέσσερις κορυφαίοι βαθμολογικά παίκτες που θα συναγωνιστούν για το τρόπαιο του τελικού του Your Face Sounds Familiar είναι:

1. Θανάσης Αλευράς (225 πόντοι)

2. Κρατερός Κατσούλης (185 πόντοι)

3. Μαντώ (184 πόντοι)

4. Κρυσταλλία (183 πόντοι)

Οι υπόλοιποι έξι παίκτες του show θα εμφανιστούν κανονικά στον τελικό, αλλά οι εμφανίσεις τους θα είναι εκτός συναγωνισμού και οι τηλεθεατές δεν θα μπορούν να τους ψηφίσουν. Επίσης, για πρώτη φορά, στον τελικό δεν υπάρχει διανομή ρόλων, καθώς οι ίδιοι οι συμμετέχοντες επιλέγουν τον σταρ που θα υποδυθούν.

Πηγή:yupiii.gr

Σχετικά άρθρα