Με την τέως και τη νυν στον γάμο ο Harry

Στον γάμο της Lady Melissa Percy βρέθηκε καλεσμένος ο πρίγκιπας Harry που ως αναμενόμενο συνοδευόταν από τη νυν αγαπημένη του Cressida Bonas. Ωστόσο, αυτό που δεν υπολόγιζε ήταν ότι παράνυμφος στον γάμο θα ήταν η κολλητή της νύφης και τέως αγαπημένη του – κι έρωτας της ζωής του σύμφωνα με μαρτυρίες στενών του φίλων – Chelsy Davy.

Έτσι, η Cressida βρέθηκε σε απόσταση και ο Harry επέλεξε να παραμείνει κοντά στον αδερφό του, διχασμένος ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον του, καθώς φημολογείται ότι σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Cressida, αν και δεν έχει ξεπεράσει τον έρωτά του με την Chelsy, η οποία επέλεξε τις νομικές σπουδές και την καριέρα από τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Όπως φίλοι της Cressida Bonas ανέφεραν “δεν θα ταίριαζε στη φίλη τους να αναμετρηθεί με καμία…”. Εξάλλου, η 24χρονη είναι γνωστή στους κοινωνικούς κύκλους του Λονδίνου και έχει χαρακτηριστεί υπερβολικά γλυκιά και χαριτωμένη.

Στον γάμο ήταν προσκεκλημένες και η Pippa Middleton και οι πριγκίπισσες Eugene -κολλητή της Cressida- και Beatrice.

Στην επιστροφή ο πρίγκιπας Harry και η αγαπημένη του επέλεξαν το τρένο όπου τους συνόδευσαν δύο άνδρες της Σκότλνατ Γιαρντ ενώ το αυτοκίνητο που τους περίμενε στην έξοδο του σιδηροδρομικού σταθμού, τους οδήγησε στα Ανάκτορα του Κένσιγκτον.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL, ΦΩΤΟ: splashn/www.iml.gr

Σχετικά άρθρα