Γι αυτό ήρθα !!!

Πολύ απλά αλλά και πολύ καθαρά ο Χούουμπ Στέφενς εξήγησε – και στη Γερμανία – την επιλογή του, να εργαστεί στην Ελλάδα. Φυσικά, αποδέχθηκε το ρίσκο αλλά το απέδωσε στην πειθώ του Ιβάν Σαββίδη και στις προοπτικές του ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός προπονητής φιλοξενήθηκε στη μεγάλης κυκλ0φορίας γερμανική εφημερίδα Bild. Και σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για την καριέρα του.

Για τον ΠΑΟΚ ήταν και πάλι, σαφής και κάθετος: « Αισθάνομαι δυνατός κι έτοιμος για την νέα πρόκληση της ζωής μου. Είναι μία … περιπέτεια η οποία ονομάζεται ΠΑΟΚ. Έχω όρεξη γι’ αυτήν την περιπέτεια. Επέλεξα τον ΠΑΟΚ επειδή με έπεισαν οι άνθρωποι του. Έχουν φιλοδοξίες για την ομάδα τους. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε κάτι να κάνουμε εκεί και θα προσπαθήσουμε! Εάν δεν κέρδιζαν την εμπιστοσύνη μου στον ΠΑΟΚ δεν θα τον επέλεγα. Ο ιδιοκτήτης του Ιβάν Σαββίδης βοήθησε αρκετές ομάδες και στην Ρωσία και βοηθά τώρα, τον ΠΑΟΚ».

Ο Χούουμπ Στέφενς ανέφερε επίσης, πως η Σάλκε έχει γι αυτόν πάντα μία θέση στην διοίκηση της, όταν κι εάν θελήσει, να επιστρέψει στη γερμανική ομάδα.

Σχετικά άρθρα