"Ο ΠΑΟΚ είναι αυτό που έψαχνα"

Διαβάστε όσα είπε ο Ινίγκο Λόπεθ για τον ΠΑΟΚ και το “αντίο” του στην πρώην ομάδα του, Γρανάδα.

 

Αρχικά για τον ΠΑΟΚ, τόνισε: “Είναι αυτό που έψαχνα, πιστεύω στη Γρανάδα έχει κλείσει ένας κύκλος, ένας κύκλος αρκετά καλός με πολλές επιτυχίες, με τίποτα αρνητικό. Ηθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ μου το προσέφερε αυτό”.

Για την σύγκριση του ισπανικού πρωταθλήματος με το ελληνικό: “Είναι ένα μικρότερο πρωτάθλημα, το ποδόσφαιρο είναι λίγο έξω από την οικονομική κρίση και εδώ παίζουν πολλοί Ισπανοί με καλά συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο δυνατότερες ομάδες”.

Για την Λέγκια Βαρσοβίας που είχε ακουστεί πως είχε συμφωνήσει:“Υπήρχε μια προσφορά αλλά δεν υπέγραψα όπως είχα διαβάσει στις εφημερίδες”.

Για την Γρανάδα: “Θα να είναι μέρος της ζωής μου, μου έχει δώσει πολλά και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Νομίζω ότι έπρεπε να κλείσει ο κύκλος, έπρεπε να ψάξω για νέους ορίζοντες. Εχω περισσότερες προσδοκίες”.

Για τα οχτώ γκολ που πέτυχε όσο έπαιζε στην Γρανάδα: “Νομίζω ότι είναι αρκετά καλοί αριθμοί, έχω ανταποκριθεί στις προσδοκίες που είχαν μένα. Είμαι σχετικά φθηνός παίκτης και πλήρωναν για μένα 100.000 ευρώ. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους”.

 

πηγη sport24.gr

Σχετικά άρθρα