Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 22/01

Ο Ήλιος στον Υδροχόο εδώ και λίγες ημέρες θα δώσει μέχρι και μέσα Φλεβάρη εύνοια και φως στη Ζωή των Πύρινων και Αέρινων εκπροσώπων του Ζωδιακού! Και μην ξεχνάμε, ε; Χρόνια Πολλά στα αγαπημένα μας Υδροχοάκια!

ΚΡΙΟΣ: Από σήμερα, Κριέ, μπορείς να δώσεις λύσεις σε όσα δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει, όπως και κάποια σχέδια σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου. Να ξέρεις ότι στο τέλος η επιτυχία θα είναι δική σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου, Ταύρε. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα τα οποία πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς σήμερα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις, Δίδυμε, και διακρίνεσαι από πολύ καλή επικοινωνία. Καταφέρνεις να βρίσκεις κέντρο τους στόχους που έχεις θέσει από το παρελθόν. Θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Με ό,τι καταπιαστείς όμως, θα το καταφέρεις πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκινάς τη μέρα σου, Καρκίνε, με έντονη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου. Μην κάνεις κάποια υπερβολή και μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν κάνεις καθόλου καλό.

ΛΕΩΝ: Ξεκινάς τη μέρα σου, Καρκίνε, με έντονη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου. Μην κάνεις κάποια υπερβολή και μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν κάνεις καθόλου καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε μου, απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις! Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δε μπορείς να ξεσπάσεις. Φρόντισε να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν προβληματικά. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι σε έντονο άγχος, Ζυγέ, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε σήμερα να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου όμως, να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι σε έντονο άγχος, Ζυγέ, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε σήμερα να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου όμως, να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις γύρω σου, Τοξότη, είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις εις πέρας πολλά θέματα. Απόφυγε σήμερα την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις, ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και πως ό,τι ολοκληρώνεις, θα αναγνωριστεί. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα προγραμματίσεις άψογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις γύρω σου, Τοξότη, είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις εις πέρας πολλά θέματα. Απόφυγε σήμερα την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις, ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και πως ό,τι ολοκληρώνεις, θα αναγνωριστεί. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα προγραμματίσεις άψογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, θα δεις κάποιες καταστάσεις με άλλο μάτι. Ίσως μέσα από κάποιους ανθρώπους αρχίσεις να αντιμετωπίζεις τις συνθήκες με θετική ενέργεια. Μάθε να παίρνεις, αλλά και να δίνεις. Με προσοχή όμως, για να μη φτάσεις στα άκρα. Ούτε να τα δίνεις όλα, χωρίς να παίρνεις κάτι για τον εαυτό σου, αλλά ούτε και να τα παίρνεις όλα, χωρίς να δίνεις το παραμικρό.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις μπει, Ιχθύ, σε μια περίοδο, που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου, πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά προγραμματισμένα.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα