Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 22/01

ΚΡΙΟΣ: Καλά θα κάνεις σήμερα να περάσεις όμορφα και χαλαρά με το ταίρι σου και να μην προσπαθείς να βρεις αιτίες ταραχής, αναμοχλεύοντας ζητήματα που έχουν περάσει. Αν έχεις κάτι να πεις με τον σύντροφό σου καλά θα κάνεις να το πεις ευθέως, έτσι ώστε να βγει από τη μέση μια και έξω. Αν πάλι είσαι μόνος, ξεκόλλα από τα παλιά και βγες να κυνηγήσεις την τύχη σου. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω που περιμένουν να τις αρπάξεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Καλά θα κάνεις σήμερα να περάσεις όμορφα και χαλαρά με το ταίρι σου και να μην προσπαθείς να βρεις αιτίες ταραχής, αναμοχλεύοντας ζητήματα που έχουν περάσει. Αν έχεις κάτι να πεις με τον σύντροφό σου καλά θα κάνεις να το πεις ευθέως, έτσι ώστε να βγει από τη μέση μια και έξω. Αν πάλι είσαι μόνος, ξεκόλλα από τα παλιά και βγες να κυνηγήσεις την τύχη σου. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω που περιμένουν να τις αρπάξεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σχέση σου μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. Καλό, όμως, είναι να βελτιώσεις πρώτα την επαφή που έχεις με τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου και έπειτα να κάνεις βήματα για να προσεγγίσεις ακόμη περισσότερο το ταίρι σου. Αν πάλι η μοναξιά μονοπωλεί τον προσωπικό σου χρόνο, η εύνοια που δέχεσαι σήμερα σε κάνει πιο γοητευτικό και ελκυστικό στα μάτια του άλλου φύλου. Μήπως να το εκμεταλλευτείς για να ξεκινήσεις μια νέα σελίδα στη ζωή σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου σήμερα η ημέρα θα είναι όχι και τόσο συναρπαστική. Δεν φαίνεται να έχεις τη διάθεση που θα ήθελες για να μοιραστείς με τον σύντροφό σου μια βραδιά αισθησιασμού. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις ήρεμες και χαλαρές στιγμές στο πλάι του. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, μη διστάσεις να κάνεις ένα βήμα για να γνωρίσεις καλύτερα εκείνο το πρόσωπο που σου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ξεκίνα με μια χαλαρή κουβέντα και άσε τη βραδιά να κυλήσει.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις το ταίρι σου για να του μιλήσεις για κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σας και το κοινό σας μέλλον. Σήμερα ίσως είναι η αφορμή για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος, πιο ενδιαφέρον και με πιο μακροπρόθεσμες βλέψεις. Αν πάλι αναζητάς τη συντροφιά, το πλανητικό σκηνικό προσφέρει τις προϋποθέσεις για να την βρεις αν όχι σήμερα, στο άμεσο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αισθηματικά θα μπορέσεις να έχεις μια ήρεμη ημέρα και αυτό θα οφείλεται στην στάση του συντρόφου σου, ο οποίος σε κάνει να νιώθεις ηρεμία και χαλάρωση. Μην αναφερθείς σε θέματα ευαίσθητα σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις το καλό κλίμα. Αν πάλι αναζητάς ένα νέο ταίρι, η καλή σου διάθεση σε κάνει ελκυστικό. Φρόντισε, λοιπόν, να βγεις για να αναζητήσεις αυτό που ποθείς.

ΖΥΓΟΣ: Το γεμάτο σου πρόγραμμα και οι πολλές αρμοδιότητες σε απομακρύνουν από τη σχέση σου. Φυσικά αυτό δεν περνάει απαρατήρητο με αποτέλεσμα ο σύντροφός σου να εκφράζει παράπονα. Καλά θα κάνεις να βρεις ισορροπία και να αφιερώσεις το χρόνο που χρειάζεται στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος, το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις πως θα κινηθείς από εδώ και μπρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ημέρα στα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλή και ενδιαφέρουσα. Συζητήσεις με το ταίρι σου θα γίνουν σε ένα κλίμα ανάλαφρο και χαλαρό και έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να του ανοίξεις την καρδιά σου. Αν πάλι αναζητάς το άλλο σου μισό, μην απογοητεύεσαι από την κατάσταση. Δείξε αυτοπεποίθηση και σε συνδυασμό με το χαμόγελό σου θα καταφέρεις να πιάσεις στα δίχτυα σου το πρόσωπο που σε συγκινεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά, καλά θα κάνεις σήμερα να αποφύγεις τις αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα. Ό,τι και να πεις θα παρεξηγηθεί, ενώ εσύ από την πλευρά σου νιώθεις ότι μια αφορμή σου λείπει για να εκτονωθείς. Άφησε, λοιπόν, στην άκρη ότι χαλάει τη διάθεσή σου. Προτίμησε μια όμορφη και χαλαρή βραδιά με τον σύντροφό σου. Αν πάλι αναζητάς το ταίρι σου, μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες. Μπορεί μέχρι τώρα να μην βρήκες αυτό που ψάχνεις, αλλά σύντομα θα δεις ότι το πρόσωπο αυτό είναι πιο κοντά από ό,τι περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο σύντροφός σου μοιάζει με το λιμάνι που έχεις ανάγκη για να αγκυροβολήσεις. Εκεί θα βρεις την παρηγοριά που χρειάζεσαι, τις συμβουλές που θα σε ξεμπλοκάρουν και την ενέργεια που θα απαιτηθεί για να συνεχίσεις. Μείνε μόνος με τον άνθρωπό σου και απόλαυσε τις στιγμές σας. Αν αναζητάς το άτομο που θα σε βγάλει από την μοναξιά, μην συνεχίζεις να ψάχνεις τα πολλά και τα αδύνατα. Κοίτα δίπλα σου και ρίξε τον πήχη. Η ευτυχία κρύβεται στα απλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά, βρες την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποιο θέμα που έχει προκύψει και δημιουργεί πάγο ανάμεσά σας. Δεν ωφελεί να παραμένεις σε απόσταση. Αν είσαι μόνος, ετοιμάσου να νιώσεις δυνατά συναισθήματα που θα σε βγάλουν από τον λήθαργο της μοναξιάς.

ΙΧΘΥΣ: Αισθηματικά θα έχεις μια ευχάριστη ημέρα. Υπάρχει ένα γενικότερο καλό και ρομαντικό κλίμα στην σχέση σου και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς για να περάσεις μια βραδιά με πάθος και πολύ συναίσθημα. Αν αναζητάς το ιδανικό ταίρι, η λάμψη σου δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη. Υπάρχει ένα άτομο εκεί έξω που περιμένει να σε γνωρίσει καλύτερα

Πηγή: Myastro.gr

Σχετικά άρθρα