Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 23/01

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά θα υπάρχει έντονη ζωντάνια και ενεργητικότητα που στην αρνητική της εκδοχή δημιουργεί εντάσεις και διαμάχες. Επομένως, είναι καλή ιδέα να κάνεις έναν περίπατο με τον σύντροφό σου ή να απολαύσεις την βραδιά μαζί του, αλλά είναι κακή ιδέα να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα σε μια πιθανή κουβέντα. Χαλάρωσε και μην εκφράζεις την υπεροψία σου στον τομέα αυτό. Θα χαλάσεις την ατμόσφαιρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά θα τα πας πολύ καλά, καθώς οι θετικές όψεις που σχηματίζει και η Σελήνη (εξάγωνο) και ο Ήλιος (σύνοδο) με την Αφροδίτη, σε κάνουν να νιώθεις και να είσαι ήρεμος. Δεν στέκεσαι σε λεπτομέρειες και αναζητάς τις όμορφες στιγμές της σχέσης. Αυτές είναι που θέλεις να αναδείξεις, για αυτό θα κάνεις ό,τι μπορείς για να μην στενοχωρήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά δεν χρειάζεται να παρασύρεσαι και να χάνεις την ψυχραιμία σου. Κάποια ζητήματα που ίσως θίξει ο σύντροφός σου απόψε θα σε κάνουν να εκνευριστείς και να φερθείς με τρόπο που δεν θα μετανιώσεις. Για αυτό προετοιμάσου για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν είσαι μόνος, είναι καλή ημέρα για να διεκδικήσεις με δυναμισμό ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά θα υπάρχει πάθος και ένταση. Θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τον πόθο σου στον σύντροφό σου έμπρακτα, όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης. Αν αναζητάς το άλλο σου μισό, η γοητεία σου δεν θα κρύβεται και θα καταφέρει να φέρει κοντά σου όποιο πρόσωπο ποθείς. Παίξε το παιχνίδι του φλερτ και άσε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα.

ΛΕΩΝ: Η ημέρα θα είναι πολύ θερμή. Έχεις την διάθεση να ξεμοναχιαστείς με το ταίρι σου και να βιώσεις προσωπικές στιγμές πάθους μαζί του. Φτιάξε λίγο την ατμόσφαιρα και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Αν είσαι μόνος, φαίνεται πως η επιπολαιότητα που αντιμετωπίζεις κάποιες νέες γνωριμίες σε κάνουν να χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου. Δώσε χρόνο σε μια ανθρώπινη σχέση να εξελιχθεί και μην βιάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σήμερα πρέπει να είσαι πιο ειλικρινής από ποτέ. Κάποιες επιπόλαιες πράξεις ή κάποια επιπόλαια λόγια ίσως εκνευρίσουν τον σύντροφό σου και χαλάσουν το κλίμα. Για αυτό σκέψου διπλά προτού κάνεις ή πεις κάτι. Αν είσαι μόνος, αρκέσου σε φιλικές συγκεντρώσεις και στο διακριτικό φλερτ. Κάποιες σκέψεις φαίνεται ότι σε φέρνουν πίσω στο χρόνο και σου χαλάσουν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά η βραδιά είναι κατάλληλη για να διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλή, για αυτό φρόντισε να παρασύρεις και το ταίρι σου. Βγείτε για φαγητό ή απλά για έναν περίπατο. Απόλαυσε μαζί του τις απλές στιγμές που θα σε κάνουν να νιώσεις ευγνωμοσύνη και πληρότητα. Αν είσαι μόνος, θα νιώσεις ιδιαίτερη έλξη από μια όμορφη παρουσία. Πιάσε την κουβέντα, αλλά χωρίς να κάνεις υπερβολές, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχουν πολλά μέσα στο κεφάλι σου που τα κουβαλάς άθελά σου στη σχέση σου. Προσπάθησε να κάνεις μια παύση και όταν είσαι με το ταίρι σου να είσαι με την ψυχή και το σώμα δίπλα του. Έτσι, θα αποφύγεις τις εντάσεις και τους τσακωμούς. Με καλή διάθεση η βραδιά θα κυλήσει όμορφα. Αν είσαι μόνος, άφησε την γοητεία σου να προσελκύσει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου μπορείς να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην έχεις την τάση να τον ελέγξεις και να τον περιορίσεις. Είσαι ένα ελεύθερο και χαρούμενο πνεύμα και δεν σου πάει να το παίζεις αυστηρός στο ταίρι σου. Χαλάς τη διάθεσή σου χωρίς λόγο. Αν είσαι μόνος, κράτα τα προσχήματα σε μια νέα γνωριμία που θα κάνεις και μην «επιτεθείς» κατευθείαν στον στόχο σου, γιατί δεν πρόκειται να σε οδηγήσει πουθενά αυτή η στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά καλό είναι να μην βγάλεις τα συμπλέγματά σου πάνω στον σύντροφό σου. Κάτι σου φταίει, κάτι σου χαλάει τη διάθεση, χωρίς να είσαι σε θέση να το εντοπίσεις. Αυτό, όμως, δεν σου δίνει το δικαίωμα να μιζεριάζεις και να χαλάς και το κέφι του συντρόφου σου. Διώξε τις αρνητικές σκέψεις αν θέλεις να περάσεις όμορφα απόψε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις το πάθος και την έλξη που θα σε κάνουν να λειτουργήσεις πρωτοποριακά. Νιώθεις σα να θέλεις να γοητεύσεις και πάλι το ταίρι σου, για αυτό είσαι έτοιμος να του προτείνεις ενδιαφέροντα πράγματα. Σπάσε τη μονοτονία και δώσε ζωή στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα βρεις και τον τρόπο και την κατάλληλη στιγμή να πράξεις.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, να του εκφράσεις το πάθος σου και να τον φέρεις πιο κοντά σου με έξυπνα «τεχνάσματα». Βγες από την ρουτίνα και τόλμησε κάτι διαφορετικό. Στην περίπτωση που ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου απόψε θα κάνεις την κίνηση που θα σε φέρει κοντά στο πρόσωπο που σου έχει πάρει το μυαλό!

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα