Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 19/01

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να χαλαρώσεις και να δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι. Όσα σου συμβαίνουν έχουν αντίκτυπο στον δεσμό σου και έτσι η αρμονία χαλάει. Φρόντισε να φτιάξεις το κλίμα και να χαρίσεις στο ταίρι σου στιγμές ρομαντισμού και αγάπης. Αν πάλι η μοναξιά σε συντροφεύει, επιδίωξε να βγεις έξω και να περάσεις καλά, κάνοντας επαφές με νέα πρόσωπα. Κάτι απροσδόκητο σε περιμένει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αισθηματικά, η κατάσταση θα είναι λίγο ταραχώδης, καθώς ο σύντροφός σου θα βρει την ευκαιρία για να σου εκφράσει την δυσαρέσκειά του ως προς τη στάση σου. Η αδιαφορία που εισπράττει τον καταπιέζει συναισθηματικά και δεν μπορεί να το ανεχτεί άλλο. Φρόντισε να ηρεμήσεις τα πνεύματα. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, βρες τη δύναμη να χαμογελάσεις από καρδιάς και τότε θα καταλάβεις ότι η γοητεία σου είναι μια δύναμη που κρύβεται μέσα σου. Άφησέ την να εξωτερικευτεί και να σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου οι ισορροπία σήμερα είναι ευαίσθητη. Η πίεση που σου ασκείται γενικότερα σε κάνει νευρικό και τα λόγια που μπορεί να ανταλλάξεις με τον σύντροφό σου μπορεί να μην είναι τα σωστά και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Μιας και το πρόβλημά σου δεν είναι η σχέση σου, φρόντισε να την προστατεύσεις από όλα αυτά κάνοντας καλύτερη διαχείριση του συναισθήματός σου. Αν πάλι είσαι μόνος την περίοδο αυτή, μπορείς να πάρεις την πρωτοβουλία για να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σε ελκύει, βάζοντας στην άκρη την αμηχανία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ημέρα είναι κατάλληλη για να γίνουν συζητήσεις που θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Πάρε την πρωτοβουλία, λοιπόν, και μίλα με τον σύντροφό σου για όλα εκείνα που ρίχνουν πάγο στη σχέση σου. Αν πάλι η καθημερινότητά σου είναι πολύ μοναχική, καλό είναι να αφήσεις την ανασφάλεια στην άκρη και να συμμετάσχεις και εσύ στον χορό που μπορεί να σε παρασύρει η αγάπη. Πάρε πρωτοβουλία και μην φοβάσαι τίποτα!

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις ειλικρίνεια. Φρόντισε να παραδεχθείς σε εσένα τον ίδιο, πρώτα, τα λάθη και τις παραλείψεις στη σχέση και έπειτα κάνε μια κουβέντα για αυτά με τον σύντροφό σου. Αν το κάνεις, θα κερδίσεις την ψυχική σου ηρεμία. Αν πάλι είσαι μόνος, πολύ σύντομα θα έρθει η γνωριμία που αναζητάς. Όταν γίνει φρόντισε να το ζήσεις στο έπακρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς σήμερα να κάνεις μια συζήτηση με τον σύντροφό σου για ζητήματα που μπαίνουν ανάμεσά σας και κάνουν το κλίμα βαρύ. Μην προσπαθήσεις να το αποφύγεις, έτσι ώστε να μην δημιουργήσεις μεγαλύτερο χάσμα στη σχέση σου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, προσπάθησε να μην αποκαρδιώνεσαι και κάνε κινήσεις που θα σε φέρουν ανάμεσα σε κόσμο και που θα σου επιτρέψουν να κάνεις μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά, προσπάθησε να κρατήσεις το άγχος σου μακριά από τη σχέση σου και έτσι θα καταφέρεις να απολαύσεις όλα εκείνα που σε δένουν με τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι αν συμπεριφέρεσαι σωστά το ταίρι σου είναι διατεθειμένο να σε στηρίξει όπως χρειαστεί. Αν πάλι αναζητάς τη δέσμευση, φρόντισε να διώξεις την ανασφάλεια ή τις άσχημες σκέψεις και θα δεις σύντομα ένα νέο πρόσωπο να σε προσεγγίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και φρόντισε να παρασύρεις και τον σύντροφό σου στα σύννεφα. Η σχέση σου έχει ανάγκη από ρομαντισμό και ένα κλίμα πιο ανάλαφρο. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να τα προσφέρεις. Αν πάλι είσαι μόνος, απόψε θα είσαι σε θέση να παρασύρεις στο δικό σου παραμύθι ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ. Μην διστάσεις να πάρεις τα ηνία και να το ταξιδέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στον αισθηματικό τομέα, θα χρειαστεί να σταθείς δίπλα στον σύντροφό σου, καθώς θα παραστεί η ανάγκη και θα είσαι το πλέον κατάλληλο άτομο να τον στηρίξει. Με αγάπη και ενδιαφέρον θα του προσφέρεις όλα εκείνα που χρειάζεται. Αν πάλι είσαι μόνος, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να γνωρίσεις νέα άτομα, αρκεί να είσαι και εσύ διατεθειμένος να το κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από την άλλη ο τομέας των αισθηματικών φαίνεται να είναι πολύ πιο ευχάριστος και με πιο χαρούμενα χρώματα. Η καλή διάθεση του συντρόφου και τα βαθιά συναισθήματα που μοιράζεστε, φέρνουν χαρά και ευχαρίστηση. Αν πάλι η μοναξιά επικρατεί στη ζωή σου, άφησε τον φόβο και βγες έξω να διεκδικήσεις το δικαίωμά σου στην αγάπη και την συντροφικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αισθηματική σου ζωή είναι αρκετά καλή και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου για κοινά θέματα ή για τις προοπτικές της σχέσης σας στο μέλλον. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, το παρελθόν φαίνεται να χτυπάει και πάλι την πόρτα σου. Θέλεις να του ανοίξεις ή μάταια έκανε τόσο κόπο;!

ΙΧΘΥΣ: Αισθηματικά θα είσαι πολύ καλά σήμερα. Η χαρά που νιώθεις θα επηρεάσει την σχέση σου και θα δώσει ένα νέο αέρα, με πιο ήρεμο κλίμα και με περισσότερη ευχαρίστηση. Η εντάσεις δεν θα είναι μέρους του προγράμματος και αυτό χαρίζει υπέροχα συναισθήματα και στους δυο σας. Αν πάλι είσαι μόνος, άφησε την λάμψη που εκπέμπεις να οδηγήσει τα βήματά σου. Το χαμόγελό σου δεν περνάει απαρατήρητο και αυτό θα το καταλάβεις εύκολα…

πηγή:myastro.gr

Σχετικά άρθρα