Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Σάββατο 20/01

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων για σήμερα, Σάββατο, 20-01-2018

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες μικροδιαφωνίες φαίνεται πως θα προκύψουν σήμερα στη σχέση σου και για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος και συγκρατημένος. Ίσως η στάση σου δεν ήταν αυτή που έπρεπε και αυτό δημιούργησε ένταση στον σύντροφό σου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, πολύ σύντομα θα νιώσεις να απαλλάσσεσαι από τους φόβους και τις ανησυχίες σου, έτσι ώστε να βρεις αυτό που αναζητάς στην προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Στον αισθηματικό τομέα μην διστάσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να του ανοιχτείς σχετικά με διάφορες σκέψεις που έχεις στο νου και τον αφορούν. Αυτό θα βελτιώσει πολύ τη σχέση και θα δώσει νέα πνοή. Αν πάλι αναζητάς το άλλο σου μισό, η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη και έτσι θα μπορέσεις να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από τον υπάρχοντα κύκλο επαφών σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νέο κεφάλαιο φαίνεται πως θα ανοίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Είσαι σε θέση να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα αφορούν τον κοινό σας μέλλον και τις προοπτικές που έχετε μαζί. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και μην διστάσεις να ανοίξεις εσύ τη συζήτηση. Αν πάλι αναζητάς ένα νέο ταίρι, η μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό είναι να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου σήμερα. Παρά την πλεονεκτική θέση που έχεις λόγω της επικοινωνιακής σου ικανότητας, δεν θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με λογική. Προτίμησε να εκτονώσεις την ένταση με άλλους τρόπους. Ίσως με μια ωραία έκπληξη και μια αγκαλιά. Αν πάλι αναζητάς το ταίρι σου, μην υποκύπτεις στην απογοήτευση και κάνε παραπάνω προσπάθειες να φτιάξεις την αισθηματική σου ζωή.

ΛΕΩΝ: Καλό είναι να αναζητήσεις στιγμές ηρεμίας στην αισθηματική σου ζωή. Θα χρειαστεί να δεις από μια άλλη οπτική την σχέση σου και σε αυτό θα σε βοηθήσει ένα πιο καθαρό και ξεκούραστο μυαλό . Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι συμβουλές από κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεσαι μην διστάσεις να το κάνεις. Αν πάλι αναζητάς το ταίρι σου, να ξέρεις ότι θα έχεις ευχάριστα νέα, μέσα από κάποιο μήνυμα που θα φτάσει στα αυτιά σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ικανοποιητική η ημέρα στον τομέα των αισθηματικών σου. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου και αυτό θα δώσει ενέργεια και κέφι και στους δυο. Έχεις ανάγκη την ισορροπημένη προσωπική ζωή και για αυτό μην κάνεις κάτι που μπορεί τώρα να την ταράξει. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, να ξέρεις ότι έχεις πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε συγκινήσει. Αρκεί να επιλέξεις να βγεις σήμερα έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Τα λάθη του παρελθόντος ίσως κάνουν την εμφάνισή τους τώρα και δημιουργήσουν αναστάτωση στην σχέση σου. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με υπευθυνότητα και με ειλικρινή διάθεση. Ο σύντροφός σου θα το εκτιμήσει και μαζί θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Αν πάλι αναζητάς συντροφιά, σήμερα θα ήταν καλό να κάνεις μια στροφή προς τις εσωτερικές σου ανάγκες και να διαπιστώσεις τί πραγματικά θέλεις. Έτσι θα είσαι σε θέση μετά να τα διεκδικήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο δεσμός σου φαίνεται να έχει βαλτώσει. Καλό είναι, λοιπόν, να επιδιώξεις την αλλαγή και να αφήσεις ένα νέο αέρα να μπει στη σχέση σου. Αυτός θα δώσει νέα πνοή και ενδιαφέρον. Ο σύντροφός σου το έχει και αυτός ανάγκη και σύντομα θα το συνειδητοποιήσετε και οι δυο. Αν πάλι αναζητάς ένα ταίρι, άφησε την πόρτα ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ημέρα για τη σχέση σου δεν αναμένεται και τόσο καλή. Για την ακρίβεια, η ένταση θα είναι εμφανής και οι συζητήσεις που θα γίνουν θα κάνουν αισθητά τα όρια που καθορίζουν το δεσμό σου. Φρόντισε να διερευνήσεις κάθε πιθανό τρόπο επίλυσης των ζητημάτων. Αν πάλι είναι αδύνατο ίσως ήρθε η ώρα να ολοκληρώσεις κάτι που δεν έχει νόημα να συνεχίζεται. Ό,τι αξίζει θα ξεπεράσει τα δύσκολα. Αν πάλι είσαι μόνος, κάνε τώρα τις κινήσεις που θέλεις και άφησε τους δισταγμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο αισθηματικός τομέας, ίσως μείνει λίγο εκτός παιχνιδιού σήμερα. Εξαιτίας των ανησυχιών σου που επικεντρώνονται σε άλλους τομείς, ο σύντροφός σου θα νιώσει παραμελημένος. Φρόντισε να του εξηγήσεις και θα καταλάβει τη φάση που περνάς. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, είναι καιρός να φροντίσεις τον εαυτό σου και να βγεις έξω από το καβούκι σου αναζητώντας το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αρμονία στη σχέση σου σε κάνει να νιώθεις καλά και να το δείχνεις με κάθε τρόπο στον σύντροφό σου. Το ταίρι σου από την άλλη φαίνεται να απολαμβάνει και εκείνο το καλό κλίμα, κάνοντας την ημέρα κατάλληλη για να περάσετε καλά μέσα σε μια ατμόσφαιρα πιο ρομαντική και αισθησιακή. Αν πάλι αναζητάς το ταίρι σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Ένα πρόσωπο προσπαθεί να μπει στη ζωή σου και να σε κατακτήσει. Μην του κλείσεις την πόρτα στα μούτρα!

ΙΧΘΥΣ: Αισθηματικά, θα βρίσκεσαι σε καλή διάθεση και θα έχεις την ανάγκη να κάνεις πολλά από κοινού με τον σύντροφό σου. Εκείνος φαίνεται αρκετά ανοιχτός σε προτάσεις που θα του κάνεις, για αυτό βρες τον καλύτερο τρόπο για να περάσετε μια όμορφη βραδιά μαζί. Αν πάλι αναζητάς το ταίρι σου, πάρε πρωτοβουλία και κινήσου με τον σωστό τρόπο που θα σου επιτρέψει να βρεις το άτομο που σου ταιριάζει.

πηγή:myastro.gr

Σχετικά άρθρα