Τι άλλο θα κάνει ο Bieber…

Παρά την εκκεντρική συμπεριφορά του και τα σκάνδαλα που κατά καιρούς ανακύπτουν και αμαυρώνουν το όνομά του, ο Justin Bieber έχει κατορθώσει να κερδίσει τη δική του θέση στην παγκόσμια pop μουσική σκηνή, αλλά και στην καρδιά χιλιάδων κοριτσιών.

Ο 19χρονος τραγουδιστής, που είδε την καριέρα του να “απογειώνεται” μέσω ενός τραγουδιού, που ανήρτησε η μητέρα του στο Youtube, απέκτησε το δικό του κέρινο ομοίωμα στο μουσείο Madame Tussauds, στη Βιέννη.

Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και όπως ήταν φυσικό το χώρο είχαν καταλάβει χιλιάδες θαυμάστριές του που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το μουσείο.

Κρατώντας φωτογραφίες του και χορεύοντας στους ρυθμούς των επιτυχιών του νεαρού τραγουδιστή, οι κοπέλες περίμεναν υπομονετικά για να δουν από κοντά τον κέρινο κλώνο του αγαπημένου τους star.

Το βίντεο του Bieber που σαρώνει στο Διαδίκτυο

Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την τεράστια δημοφιλία του, ο Justin Bieber έγινε ο πρώτος χρήστης του Instagram που κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο likes για βίντεο που δημοσίευσε. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου, την ίδια δηλαδή ημέρα που το Instagram πρόσθεσε τις νέες δυνατότητες προσθήκης βίντεο στη δημοφιλή εφαρμογή.

Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει τον νεαρό pop star ημίγυμνο, να ενημερώνει το κοινό του για τα νέα χαρακτηριστικά του Instagram. Ο Bieber, μάλιστα, είχε γίνει ο πρώτος χρήστης της υπηρεσίας που κατάφερε να ξεπεράσει τους 1 εκατομμύριο οπαδούς τον Μάρτιο του 2012, ενώ πλέον έχει περισσότερους από 9 εκατομμύρια.

ΠΗΓΗ: bieber-news.com

Σχετικά άρθρα