Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 24/01

Σύνοδος Ερμή με Πλούτωνα σήμερα και δεν θα λείψει ούτε η οξυδέρκεια, ούτε η αποτελεσματική πειθώ, ούτε η διορατικότητα αλλά ούτε και οι… παθιασμένες επαφές για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και αγχωτική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε μου, θα δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, Δίδυμε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα, τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις αφού οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς το παραμικρό, αφού θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει, για να πετύχεις τους στόχους σου, πλησιάζουν γρήγορα και θα αρχίσεις ν’ απολαμβάνεις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν!

ΛΕΩΝ: Ο Άρης από τον Σκορπιό, Λέων μου, θα σε ευνοήσει αρκετά. Θα έχεις πολλή ενέργεια, σήμερα για να διεκπεραιώσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Επιπλέον, θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, αφού όλα θα καταλήξουν μια χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιτυχία που περιμένεις, Παρθένε μου, έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Όλα πηγαίνουν καλά! Συγκράτησε όμως τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές. Βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σε βεβαιώνω, ότι θα σου έρθουν τα καλύτερα!

ΖΥΓΟΣ: Η ημέρα, Ζυγέ μου, θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις. Κοίτα σήμερα να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Φρόντισε πάντως να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, διότι πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, αφού η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία, Τοξότη μου, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο, σκέφτεσαι με περισσότερη ψυχραιμία. Θα ανταμειφθείς γι’ αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν τώρα θα πάρουν τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές, Αιγόκερε, και η μία θα διαδέχεται την άλλη. Αυτό θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Οφείλεις σήμερα να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν αφού τα άστρα δείχνουν ότι είναι πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και σε βεβαιώνω, ότι βαδίζεις σε πολύ καλό δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, θα έρθουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες για σένα. Μια υπέροχη μέρα ξεκίνησε για σένα. Ψηλά το κεφάλι, αφού όσα προβλήματα και να υπάρχουν, στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα δεις το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα να εμφανίζεται ζωηρό και πολύχρωμο στον ουρανό. Εξυπνάδα και ευελιξία χρειάζεται, όπως και να ταξινομήσεις τα προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ: Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα επερχόμενα σχέδιά σου, Ιχθύ μου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε σήμερα με τους δικούς σου, για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα