Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 24/01

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο φέρνει στην επιφάνεια τις αρνητικές πτυχές του χαρακτήρα σου κάνοντάς σε ανυπόμονο και απότομο με τον σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις και να βρίσκεσαι σε θέση άμυνας. Καλύτερα να προσπαθήσεις να ελέγξεις τον εαυτό σου αν θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου την ημέρα αυτή πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Η καλή σου διάθεση θα δώσει φρέσκο αέρα στην σχέση. Δεν ασχολείσαι με ασήμαντες λεπτομέρειες που χαλούν την ατμόσφαιρα. Απεναντίας, κάνεις το κλίμα πιο φωτεινό, πιο ζωηρό, προκαλώντας τον σύντροφό σου να σε ακολουθήσει. Αν είσαι μόνος, η τύχη είναι με το μέρος σου, για αυτό μην κλείνεσαι σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα νιώθεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να της αφιερώσεις χρόνο και να διορθώσεις τις προβληματικές καταστάσεις που επικρατούν. Συζήτησε εκφράζοντας κατανόηση. Απόφυγε την απόλυτη συμπεριφορά. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, μια υπάρχουσα φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί «διαφορετικά» μέσα από την συζήτηση. Η έκπληξη αυτή θα αποδειχθεί πολύ θετική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά με τον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι καλή και νιώθεις την ανάγκη να είσαι στην αγκαλιά του συντρόφου σου για να πάρεις και πάλι δύναμη να συνεχίσεις. Εκδήλωσέ του την αγάπη σου και άφησε το συναίσθημα να σας παρασύρει και τους δυο.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά μπορείς να μοιραστείς με τον σύντροφό σου τους προβληματισμούς σου, αντί να δημιουργείς εντάσεις και προστριβές χωρίς εξηγήσεις. Αν πάλι είσαι μόνος, καλό είναι να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου προτού αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα αισθηματική περιπέτεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου καλό είναι να κάνεις λίγο πίσω στις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου και να πάψεις να γκρινιάζεις τόσο πολύ. Με την ένταση που δημιουργείς χαλάς το κλίμα και έτσι δημιουργείς έναν φαύλο κύκλο άσχημων συναισθημάτων. Αντί αυτού προτίμησε να είσαι πιο διαλλακτικός και να δεχθείς την πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου για να περάσετε όμορφα.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου πρέπει να κινηθείς σήμερα με περισσότερη κατανόηση. Μην γίνεσαι πεισματάρης με τον σύντροφό σου και μην εμμένεις στις ιδέες σου χωρίς καν να το συζητάς.  Αν είσαι μόνος, υπάρχει έντονη σεξουαλική διέγερση που σε κάνει να εκπέμπεις γοητεία. Αξιοποίησέ την κατάλληλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου οι εξελίξεις αναμένονται πολύ καλές και θα μπορέσεις να έχεις μια όμορφη ημέρα δίπλα στο ταίρι σου. Βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα και μπορείς να εκφραστείς αρκετά καλά. Βέβαια, ο τρόπος που μιλάς και σκέφτεσαι εκφράζουν αμφιβολίες. Μίλα ανοιχτά και θα δεις ότι θα ξεπεραστούν εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά, θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και να προστατεύσεις τη σχέση σου από την κούραση και τον εκνευρισμό που κουβαλάς. Όλα θα πάνε καλά αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά και να διεκδικήσεις τον χώρο σου. Μόνο έτσι θα σε κατανοήσει ο σύντροφός σου και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά είναι μια μέρα που θα πλησιάσεις τον σύντροφό σου, έστω και αν πρέπει πρώτα να συγκρουστείς. Οι αλήθειες πάντως θα ειπωθούν, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Αν είσαι μόνος, με την ευθύτητα που θα έχεις θα μπορέσεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου ασκεί ιδιαίτερη γοητεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Υπάρχει φαντασία και ευρηματικότητα που αν τις διοχετεύσεις σωστά θα κάνουν τη σχέση πολύ πιο θερμή. Κάνε μια παράτολμη πρόταση στον σύντροφό σου που θα σας βγάλει από τη μονοτονία και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η πρωτοποριακή σου στάση, θα σε βοηθήσει να χτίσεις γέφυρα επικοινωνίας με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, στην περίπτωση που είσαι ακόμη μόνος.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά θα έχεις μια ημέρα με αρκετή επικοινωνία και συζήτηση. Διάφορα γεγονότα που σε έχουν ταράξει σε έχουν βάλει σε σκέψεις και θέλεις να τις μοιραστείς με τον σύντροφό σου που θα σου δώσεις ιδιαίτερες και σημαντικές συμβουλές. Αν είσαι μόνος, μια γνωριμία θα προκύψει και θα σου δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα σε σχέση με τον τρόπο που βλέπεις τον τομέα αυτό.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα