Τρίο στο σεξ: 3+1 στάσεις για να το… απογειώσεις

Το «ιερό δισκοπότηρο» του έρωτα, το τρίο στο σεξ είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη σεξουαλική σου ζωή όχι απλώς να πάρει την ανιούσα, αλλά να εκτοξευτεί στους 7 ουρανούς. Τα συμμετέχοντα… μέλη του τρίο στο σεξ μπορεί να είναι, όπως τουλάχιστον το εξετάζουμε σε αυτό το άρθρο, δύο γυναίκες με έναν άνδρα ή δύο άνδρες με μία γυναίκα.

Πριν εξετάσουμε την τελευταία προοπτική, η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα σε ενδιαφέρει περισσότερο, έχε υπόψη σου ότι σύμφωνα με σχετική έρευνα του 2016 που έγινε μεταξύ 274 ετεροφυλόφιλων ατόμων, ηλικίας 18-24, το 24% των ανδρών και το 8% των γυναικών που συμμετείχαν είχαν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους μια τέτοια εμπειρία, δηλαδή συμμετοχή σε τρίο στο σεξ. Παράλληλα, το 81% των ανδρών και το 34% των γυναικών που ερωτήθηκαν θα ήθελαν να βιώσουν μια τέτοια εμπειρία.

Αυτό που επισημαίνουν οι ειδικοί, σεξολόγοι και ψυχολόγοι, είναι ότι το βασικό στοιχείο στο τρίο στο σεξ είναι η εναλλαγή των ρόλων και κυρίως η δοτικότητα. Οπότε, σε περίπτωση που κοιτάς μόνο την…πάρτη σου σίγουρα κάποιος θα μείνει παραπονεμένος!

Στην περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις ή πρόκειται να δοκιμάσεις τρίο στο σεξ, με… πρωταγωνιστές εσένα και δύο άνδρες, δες ποιες τρεις στάσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις.

  1. Στα «τέσσερα»

Εσύ παίρνεις τη γνωστή στάση στα «τέσσερα». Οι δύο παρτενέρ παίρνουν θέση στις δύο… πλευρές σου, δηλαδή ο ένας στο στόμα σου και ο άλλος στον κόλπο σου. Με τον τρόπο αυτό και εσύ προσφέρεις ηδονή και ταυτόχρονα λαμβάνεις σεξουαλική απόλαυση και από τους δύο. Καλό θα είναι να μπορέσεις να συντονιστείς ρυθμικά, κάνοντας την πεολειχία και το σεξ, έτσι ώστε να εντείνεις ακόμα περισσότερο τον οργασμό σου, έχοντας πληρότητα στο στόμα και τον κόλπο σου.

  1. Η «ορθή γωνία»

Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά πράγματα από… γεωμετρία, για να εφαρμόσεις με επιτυχία τη συγκεκριμένη στάση, που συνδυάζει κολπικό και πρωκτικό σεξ. Τι κάνεις; Με τον έναν παρτενέρ σου ξαπλωμένο ανάσκελα, εσύ κάθεσαι επάνω στο πέος του και χαμηλώνεις ακουμπώντας στο στέρνο του.  Με τον τρόπο αυτό, ο πρωκτός σου είναι εκτεθειμένος, οπότε ο παρτενέρ που έχει πάρει θέση από πίσω σου διεισδύει στην συγκεκριμένη «είσοδο». Και εδώ έχει σημασία ο συγχρονισμός.

  1. Ο «Πύργος του Άιφελ»

Στη συγκεκριμένη στάση, απαιτούνται από τους παρτενέρ σου δυνατά χέρια και δυνατά πόδια. Γιατί; Ο λόγος είναι απλός… Σε όρθια στάση, ο ένας παρτενέρ σε παίρνει αγκαλιά βάζοντάς σε «επάνω» στο πέος του. Έτσι, έχεις αρχικά την κολπική διείσδυση. Ο έτερος παρτενέρ παίρνει θέση απί πίσω σου βάζοντας και αυτός το πέος του είτε στον κόλπο είτε στον πρωκτό σου, δηλαδή έχεις πρωκτικό και διπλό κολπικό σεξ. Και σε αυτή την περίπτωση το… άπαν είναι ο ρυθμος και η ένταση. Εάν οι δύο συμπρωταγωνιστές σου ταυτιστούν στις κινήσεις τους, τότε ο οργασμός είναι εγγυημένος και για τους τρεις σας.

  1. Στάση-bonus

Στη στάση αυτή προτείνονται δύο γυναίκες και ένας άνδρας. Ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ή όπου αλλού θέλετε, φτιάχνετε ένα τρίγωνο, ώστε το στόμα του κάθε συμμτέχοντα να είναι στα γεννητικά όργανα του άλλου, προφέροντας στοματικό σεξ.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα