Δονητής στο σεξ: Τι ζημιά παθαίνει ο γυναικείος κόλπος;

Δονητής στο σεξ; Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών, που ο δονητής σημαίνει πολλά για εκείνες και δεν διστάζουν να πειραματιστούν στο σεξ χρησιμοποιώντας έναν ή και περισσότερους δονητές κάθε φορά, η παρακάτω είδηση θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Κι αυτό, γιατί οι ειδικοί στις ΗΠΑ, μετά από…. λαϊκή απαίτηση έκαναν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι, εάν όντως ο μύθος που θέλει την χρήση δονητή να καταστρέφει τα αισθητήρια νεύρα του γυναικείου κόλπου είναι αλήθεια.

Τα συμπεράσματα της έρευνας, λοιπόν, είναι άκρως ενθαρρυντικά για τις φανατικές του είδους, μιας και οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όχι μόνο ο δονητής δεν προκαλεί καποια ανεπανόρθωτη ζημιά στον κόλπο σου και το βαθμό που… αντιλαμβάνεσαι τον οργασμό, αλλά κάνει και καλό αυξάνοντας την ένταση και τη διάρκειά του.

Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο δονητής, αλλά και τα σεξουαλικά βοηθήματα εν γένει, έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην καθημερινή ερωτική σου ζωή.

Κι αν ακόμα δεν το έχεις δοκιμάσει ήρθε η ώρα να πάρεις κι εσύ τον δικό σου… πιστό σύντροφο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αυτό που θελουν οι γυναίκες (στο σεξ)!

Ποιος είναι ο πιθανότερος τραυματισμός στο σεξ για μια γυναίκα;

Σχετικά άρθρα