Σωτήρης Κοντιζάς για την αποχώρηση στο MasterChef: «Κάναμε ένα λάθος, το οποίο και διορθώσαμε σήμερα»

Οι σεφ είναι γνωστοί για την αυστηρότητά τους, γεγονός που έχουν κάνει γνωστό από τα πρώτα επεισόδια του MasterChef. Η χθεσινή δοκιμασία δεν ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπη καθώς και οι τρεις διαγωνιζόμενοι δεν τα πήγαν καλά. Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς έκρινε αυστηρά και τους 3 παίκτες λέγοντας: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα αποχωρούσατε και οι 3 σήμερα από το παιχνίδι ».

Ποιος παίκτης αποχώρησε;

Τελικά από το παιχνίδι αποχώρησε η Χριστίνα Σπυράκου ήταν αυτή που αποχώρησε από το παιχνίδι. Εκτός του ότι όταν παρουσίασε το πιάτο της έκανε λάθος για τον κιμά (είπε πως ήταν μοσχαρίσιος, ενώ ήταν χοιρινός), το μπιφτέκι που σέρβιρε ήταν ωμό! Ουσιαστικά ήταν αυτή που έκανε το πιο τραγικό λάθος από τους τρεις διαγωνιζόμενους

Η αντίδραση της πρώην παίκτριας και το καυστικό σχόλιο που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Μάλιστα κατά την αποχώρησή της άφησε απότομα την ποδιά και έφυγε χωρίς να χαιρετίσει τους σεφ. Ο τρόπος της δεν άρεσε καθόλου στον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος σημείωσε: «Ακόμα και ο τρόπος που άφησε την ποδιά νομίζω ότι δείχνει ότι δεν το είχε συνειδητοποιήσει, δεν το ήθελα και νομίζω ότι κάναμε ένα λάθος το οποίο το διορθώσαμε σήμερα».

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα