Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 25/01

Το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Δία, ευνοεί με άπλετη τύχη σε επαφές, μηνύματα και μετακινήσεις τους Γήινους και Υδάτινους του τέλους του 2ου και των αρχών του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, Κριέ. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δε θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί αυτό το διάστημα, Ταύρε, να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν. Σήμερα, κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά, και να μην αγχωθείς. Πάνω από όλα, αν κάτι γίνει, σου συνιστώ να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Από σήμερα, Δίδυμε, φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις για τα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη και χωρίς επηρεασμό. Ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορείς να κάνεις σήμερα. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης μπορεί να έχεις, διότι δε θα σου κάνουν καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε αγχώνουν αρκετά.

ΛΕΩΝ: Πολλά πράγματα, Λέων, αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα και από τη θετική τους πλευρά και δεν θα απαισιοδοξείς για τίποτε. Κατάστρωσε σήμερα ένα πλάνο, έναν ορθολογικό προγραμματισμό και όλα θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίζεις να ξαναβρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου, Παρθένε μου. Αυτό σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, κι έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κοίτα σήμερα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που μπορεί να θέλουν άμεση λύση.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, Ζυγέ, για να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το μέλλον σου, ενώ δε θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου και να βρίσκεις ώρες για να ξεκουράζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, Σκορπιέ θα είναι πολλές. Πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό σήμερα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να πράξεις και τι σε συμφέρει. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και μην ανοίγεσαι στους πάντες. Δεν σκέφτονται όλοι σαν και σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, Τοξότη μου. Πρέπει όμως να μην προχωράς με βιαστικά βήματα, αφού μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα, θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχεις έντονο εκνευρισμό, Αιγόκερε, και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που θα κωλυσιεργούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ έναν αγώνα, Υδροχόε. Ακόμα και αν πούμε, ότι δεν πειράζει, επειδή δεν είναι σημαντικός αγώνας. Ακόμη και τότε, πρέπει να προσπαθούμε, διότι η νίκη σε έναν αγώνα δεν είναι σημαντική. Σημαντικό είναι να μάθεις να αγωνίζεσαι, αφού μόνο τότε θα τα καταφέρεις στην ζωή. Μέσα από μικρές νίκες και ατελείωτους αγώνες, αποκτάς αυτά που επιθυμείς. Και ο αγώνας πρέπει να συνεχίζεται, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Έτσι μαθαίνεις και αποκτάς εμπειρίες.

ΙΧΘΥΣ: Θα αρχίσεις, Ιχθύ, να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δε σε άφηναν να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Ό,τι κάνεις σήμερα, πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά και να μη φερθείς καθόλου με συναισθηματισμό.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα