Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 25/01

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αν αναλογιστείς ότι η Σελήνη θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με την Αφροδίτη. Η σχέση σου βρίσκεται στο προσκήνιο και θα δείξεις την κατανόηση που πρέπει για να διατηρήσεις ένα κλίμα ηρεμίας και καλής διάθεσης. Αν είσαι μόνος είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά είναι μια μέρα που μπορείς να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη να μιλήσεις, με τον τρόπο σου μπορείς να του μεταφέρεις τα μηνύματα που θέλεις. Υπάρχει καλή επικοινωνία, η οποία σε βοηθάει να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, σήμερα μπορείς να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο ή να προσεγγίσεις εκείνο το άτομο που σε έχει συγκινήσει συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι εξαιρετική. Μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνεις μαζί του θα επιδιώξεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Μια συγκατοίκηση ή ένας γάμος είναι πολύ πιθανό να προκύψει ύστερα από αυτές. Αν είσαι μόνος, η σκέψη της δέσμευσης σε κάνει να συμπεριφερθείς πιο ώριμα σε μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Κάποια ζητήματα σε πνίγουν και θέλεις να τα συζητήσεις μαζί του. Όμως, φρόντισε να κρατήσεις μακριά από τη σχέση εκείνα που δεν την αφορούν άμεσα. Έτσι δεν θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, φαίνεται πως είσαι έτοιμος για μια νέα σχέση και αυτό είναι κάτι που το κάνεις ξεκάθαρο σε κάθε σου συζήτηση.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά ίσως δεν είναι καλή ιδέα να ανοίξεις την κουβέντα στον σύντροφό σου. Δεν έχεις ειλικρινή διάθεση να μιλήσεις και να τακτοποιήσεις τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Περισσότερα αναζητάς διέξοδος να ξεσπάσεις την ανησυχία σου. Για αυτό κράτα σήμερα τις δέουσες αποστάσεις, ώστε να προστατέψεις τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά το κλίμα θα είναι πολύ πιο ζεστό και αρμονικό σήμερα. Ο σύντροφός σου θα αποτελέσει προτεραιότητα για εσένα, καθώς μέσα από τη σχέση σας καταφέρνεις να βρίσκεις δύναμη και ενέργεια για τους άλλους τομείς της ζωής σου. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, μπορείς να χειριστείς σωστά μια νέα γνωριμία και να επενδύσεις πάνω σε αυτήν, αρκεί να αξίζει.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και μάλιστα θα νιώσεις ευχάριστα και γαλήνια συναισθήματα στο πλευρό του συντρόφου σου. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, δίνει θετικές επιρροές στον δεσμό σου και σε βοηθάει να βελτιώσεις τις συνθήκες μέσα σε αυτόν. Αν είσαι μόνος, αξίζει τη σημερινή ημέρα να κάνεις προσπάθειες να προσελκύσεις το άλλο φύλο. Βγες για να φλερτάρεις και να κάνεις γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ηρεμία που νιώθεις και εκπέμπεις δρα θετικά και για τη σχέση σου. Οι εντάσεις και οι λογομαχίες αποφεύγονται με αποτέλεσμα οι στιγμές με το ταίρι σου να γίνονται ιδιαίτερα απολαυστικές. Το άγχος παραμερίζεται για να αφήσει στην χαρά το χώρο να «ανθίσει»! Αν είσαι μόνος, η καλή σου διάθεση γίνεται μέσο γοητείας προς το αντίθετο φύλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά θα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τη σχέση σου και να μοιραστείς μαζί του το όραμά σου για την κοινή σας ζωή. Κάντε σχέδια μαζί, συζητήστε τα. Χαρείτε με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, χωρίς να προβληματίζεσαι για ασήμαντες λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά ευνοείται η σχέση σου η οποία δέχεται θετική επιρροή. Μπορείς να διορθώσεις καταστάσεις, να κάνεις εποικοδομητικούς διαλόγους και ό,τι άλλο χρειαστεί για να κάνει το δεσμό σου πιο αρμονικό και ταυτόχρονα ισχυρό. Εσύ που είσαι μόνος, μπορείς να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά, θα είσαι αρκετά ευαισθητοποιημένος σήμερα ως προς το άλλο σου μισό και είσαι διατεθειμένος να καλύψεις τις ανάγκες του άλλου σου μισού. Αν είσαι μόνος, μπορείς να βελτιώσεις την επαφή που έχεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον για τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά το κλίμα είναι ανάλαφρο και η σχέση σου προχωράει αρκετά καλά, παρά τα εμπόδια που προκύπτουν ανά διαστήματα. Σήμερα όμως, μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τα όνειρα που έχεις και για το τί ακριβώς περιμένεις από αυτή την σχέση. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, η ενέργεια που εκπέμπεις σε φέρνει κοντά με ένα πρόσωπο που θα διαπιστώσεις ότι έχετε πολλά κοινά όνειρα.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα