Ακμή στην εφηβεία: Πώς θα απαλλαγώ από τα ενοχλητικά σπυράκια;

Πρώτο ραντεβού με το αγόρι που σου αρέσει! Σου ζήτησε να βγείτε και θέλεις να κάνεις την τέλεια εντύπωση! Η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι να μην πας στο ραντεβού. Αλλά όχι!… Δε θα αφήσεις την ακμή να σου καταστρέψει τη στιγμή!

Δε γίνεται να πας! Αν σε δει από κοντά, θα δει και τα σπυράκια σου! Τι θα κάνεις; Πώς θα τα κρύψεις; Υπάρχει τρόπος για να αντιμετωπίσεις την ακμή που σε τυραννάει εδώ και αρκετά χρόνια;

Και όμως υπάρχει τρόπος για να σώσεις την κατάσταση και να… κρύψεις τα σπυράκια σου κάτω από ένα… κρεμώδες χαλί: χρησιμοποίησε κρέμα με χρώμα. Είναι μια… μαγική λύση για κάθε τύπο επιδερμίδας.  Δρα άμεσα δίνοντας μια φυσική όψη στην επιδερμίδα σου, που φαίνεται λαμπερή και ομοιόμορφη ενώ παράλληλα τα δραστικά της συστατικά καταπολεμούν μακροπρόθεσμα τα σπυράκια και τα σημάδια! Δε χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου καθώς η κρέμα αυτή έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στο φυσικό τόνο της επιδερμίδας του.

Δοκίμασε μια φροντίδα με χρώμα για το δέρμα με τάση ακμής τη μεγάλη σου μέρα! Και κάνε την εντύπωση που σου αξίζει!

Να βαφτώ για το ραντεβού μου;

Το ότι έχεις ακμή δε σημαίνει ότι δε θα μπορείς να βαφτείς κιόλας! Το βάψιμο δίνει άλλη τόνωση στην αυτοπεποίθησή σου και σου προσδίδει τη λάμψη που επιθυμείς! Ωστόσο πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στα προϊόντα που θα επιλέξεις. Το make up πρέπει να ναι μη φαγεσωγόνο και δερματολογικά ελεγμένο, ειδάλλως ενδέχεται να επιδεινώσει την ακμή σου! Βάλε στη ζωή σου διορθωτικό make up, για να καλύψεις τις ατέλειες, φροντίζοντας παράλληλα και το ευαίσθητο από την ακμή δέρμα σου!

Ποια είναι η καθημερινή ρουτίνα ενός εφήβου με ακμή;

Επειδή ευελπιστείς το πρώτο ραντεβού να ακολουθήσουν κι άλλα πολλά, θέλεις να λύσεις μια και καλή το πρόβλημά σου και να απαλλαγείς από τα σπυράκια σου, πρέπει να τηρείς κάποιους βασικούς κανόνες υγιεινής και φροντίδας της επιδερμίδας σου.

Τα 3 βήματα που της καθημερινότητάς σου;

    • Προϊόν καθαρισμού κατάλληλο για την επιδερμίδα σου
    • Κρέμα με χρώμα για το δέρμα με τάση ακμής
    • Διορθωτικό μακιγιάζ

Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείς μια και καλή από τα ενοχλητικά σπυράκια και θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου σε κάθε επόμενο ραντεβού! Γιατί τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να αισθάνεσαι εσύ όμορφη και λαμπερή. Αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Σχετικά άρθρα