Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 26/01

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου εκφράζοντας τον ενθουσιασμό που κρύβεις μέσα σου. Οι σκέψεις που έχεις αφθονούν και στόχο έχουν την βελτίωση της μεταξύ σας σχέσης. Αν είσαι μόνος, η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την σαρκική απόλαυση θα χαρακτηρίσει τις ενέργειές σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και να δεις το δεσμό σου με περισσότερη αισιοδοξία. Μην απαιτείς πολλά από το ταίρι σου και μην το πιέζεις συνεχώς για αυτά. Στην περίπτωση που η ζωή σου είναι μοναχική, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να συναντήσεις νέα πρόσωπα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα αισθηματικά σου θα επωφεληθούν πολύ σήμερα χάρη στη νέα θέση του Άρη που εισέρχεται στον Τοξότη. Πλέον δεν συζητάς μόνο γύρω από ζητήματα που θέλεις να αλλάξεις στην σχέση σου, αλλά παίρνεις και πρωτοβουλίες. Από τη θεωρία περνάς στην πράξη και αυτό θα σε βοηθήσει τόσο στην περίπτωση που είσαι μόνος, όσο και στην περίπτωση που βρίσκεσαι σε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά η ημέρα αυτή θα κυλήσει πολύ ομαλά και θα καταφέρεις να θέσεις υπό έλεγχο τον οποιοδήποτε εκνευρισμό και να περιορίσεις τις διαφωνίες. Αναζητάς την αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σου, πράγμα που θα είναι φανερό και θα κάνει και τον σύντροφό σου να χαλαρώσει. Αν είσαι μόνος, η σιγουριά που εκπέμπεις λειτουργεί ελκυστικά στο άλλο φύλο.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά είναι μια μέρα που μπορείς να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου και να δημιουργήσεις μια γέφυρα στο χάσμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Καλό είναι να μην κρατήσεις άλλο μέσα σου αυτά που νιώθεις. Οι σκέψεις ξεκαθαρίζουν, οπότε τα πράγματα ξεμπλέκονται και η σχέση βελτιώνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου είναι κατάλληλη στιγμή να ηρεμήσεις και να ρίξεις τους τόνους. Σε ενοχλούν οι λεπτομέρειες και πιάνεσαι από λόγια που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν καμιά σημασία. Έχεις πολλή ενέργεια μέσα σου που πρέπει να εξωτερικεύσεις, αλλά όχι με τον λάθος τρόπο. Καλύτερα κράτησε την σχέση σου προστατευμένη, μακριά από τα άγχη των άλλων τομέων.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά αν σταματήσεις να γκρινιάζεις και αποφασίσεις να μιλήσεις ευθέως στο ταίρι σου. Γιατί δυσκολεύεις τα πράγματα και χαλάς τη διάθεση και των δύο; Πες αυτό που έχεις να πεις χωρίς περιστροφές και θα δεις ότι δεν θα αργήσουν να έρθουν οι επιθυμητές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συναισθηματική τακτοποίηση θα έχει θετικό αντίκρισμα στην σχέση σου. Όσο καλύτερα γνωρίζεις τον εαυτό σου και καταφέρνεις να ισορροπείς, τόσο καλύτερη γίνεται η επικοινωνία σου και η αλληλεπίδραση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, νιώθεις ελεύθερος να πας παρακάτω καθώς έχεις τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου υπάρχει πάθος, φλόγα και ένταση. Έχεις ανάγκη να βρεθείς μόνος με τον σύντροφό σου μακριά από ο,τιδήποτε σας αποσπά από τη σχέση σας. Η σεξουαλική διέγερση θα γίνει στόχος και για τους δυο σας, δίνοντας ζωντάνια και ανανέωση στη σχέση. Αν είσαι μόνος, θα υπάρξει έντονο φλερτ απόψε το βράδυ. Φρόντισε να είσαι υπεύθυνος για ό,τι κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά η ημέρα σε καλεί να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου και να δημιουργήσεις ένα καλύτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορέσεις να περάσεις καλά μαζί του. Οι γκρίνιες και τα μισόλογα φέρνουν εντάσεις, για αυτό αν θέλεις να τις αποφύγεις καλό είναι να μην «κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και μπορείς να συμπεριφερθείς διπλωματικά και να κρατήσεις το κλίμα ήρεμο, η έντονη ενέργεια που κρύβεις μέσα σου είναι πιθανό να σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο κάποιες στιγμές. Καλύτερα να κρατήσεις τις αποστάσεις τότε για να μην προκαλέσεις ανούσιες κόντρες με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ: Υπάρχει μια γενικότερη ένταση μέσα σου και σου βγαίνει μια αντίδραση προς τους γύρω σου, ακόμη και αν αυτό το άτομο είναι ο σύντροφός σου. Καλό είναι να διαχωρίσεις τα πράγματα και να μην συγχέεις καταστάσεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις στο πλευρό του και να μην τον παίρνει και αυτόν η μπάλα.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα