Δημήτρης Βλάχος: Γιατί τελικά δεν τον βλέπουμε στο Survivor;

Ο Δημήτρης Βλάχος ήταν από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για το φετινό Survivor, ωστόσο, ο καλογυμνασμένος ηθοποιός δεν ταξίδεψε ποτέ στον Άγιο Δομίνικο, ενώ, με ανάρτησή του στα social media, ενημέρωσε ότι χάλασε η συμφωνία του με την παραγωγή.

Αν και στο μήνυμα που «ανέβασε» στα social media δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικός για το τι ακριβώς συνέβη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real News αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

Δεν έγιναν δεκτοί οι όροι που είχε θέσει

«Μου είχαν προτείνει ένα ποσό, εγώ είχα αντιπροτείνει άλλο και, ενώ έδειχναν να έχουν έρθει προς την πλευρά µου, το συμβόλαιο που ήρθε στο… παρά ένα στα χέρια µου δεν ήταν αυτό που ήθελα. ∆εν έχει νόηµα να µείνουµε σε λεπτοµέρειες που δεν αφορούν τον κόσµο. Ήθελα κάποια χρήµατα για την τηλεοπτική αυτή δουλειά που µου προτάθηκε, δεν µου τα έδωσαν κι έτσι δεν πήγα στον Άγιο ∆οµίνικο», ανέφερε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έθεσε και έναν όρο, ο οποίος δεν έγινε δεκτός από την παραγωγή: «από την άλλη, ζήτησα να υπάρχει στο συµβόλαιό µου ένας όρος πως, αν πάθω οποιοδήποτε ατύχηµα εκτός αγωνιστικού χώρου κι εκτός παραλίας, όπως έγινε πέρυσι που ντεραπάρισε το αυτοκίνητο που µετέφερε τους παίκτες, θα έπρεπε να αναλάβει τα νοσήλια η παραγωγή. Ούτε αυτό έγινε δεκτό».

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα