Πριγκίπισσα Ευγενία: Ακριβότερο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της από εκείνο της Μέγκαν Μαρκλ

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, μια ακόμη εγγονή της βασίλισσας Ελισσάβετ, η πριγκίπισσα Ευγενία, πρόκειται να παντρευτεί το προσεχές διάστημα. Σύμφωνα με την Sun, το δαχτυλίδι της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία αρραβωνιάστηκε μετά από 7 χρόνια σχέσης τον Τζακ Μπρούκσπανκ, κοστίζει τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με εκείνο που χάρισε ο πρίγκιπας Χάρι στην Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Princess Eugenie and Mr. Jack Brooksbank were photographed earlier today following the announcement of their engagement. The photographs were taken in the Picture Gallery at Buckingham Palace. ????PA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις

Το δαχτυλίδι για την πριγκίπισσα Ευγενία

#princesseugenia #engagementring

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RingBlings???????? (@ringblings) στις

Το ροζ ζαφείρι padparadscha το οποίο περιβάλλουν 10 διαμάντια μπριγιάν μοιάζει με το δακτυλίδι με το ρουμπίνι που είχε προσφέρει ο πατέρας της, πρίγκιπας Andrew στη μητέρα της Sarah Ferguson το 1986, όταν της έκανε πρόταση γάμου.

Πότε θα παντρευτεί η πριγκίπισσα Ευγενία;

Η 27χρονη Ευγενία ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί τον αγαπημένο της φέτος το φθινόπωρο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου τον Μάιο θα τελεστεί και ο γάμος του ξαδέλφου της, πρίγκιπα Χάρι, με την Μέγκαν Μαρκλ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο γάμος της θα επισκιαστεί από τον γάμο της χρονιάς, Και φυσικά η τιμή του δακτυλιδιού της το αποδεικνύει, εκτιμά η εφημερίδα.

Πόσο κοστίζουν τα δυο δαχτυλίδια;

Σύμφωνα με τη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή “Posh Pawn” που αναφέρεται και στις πολύτιμες πέτρες, η τιμή του δακτυλιδιού της Ευγενίας υπολογίζεται στα 140.000 δολάρια, διπλάσια της αξίας του δακτυλιδιού της Μαρκλ. Το δακτυλίδι με τα τρία διαμάντια που φορά η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι υπολογίζεται στα 70.000 δολάρια!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα