Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΤΖΕΝΤΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

“Θα πεθάνεις αν φύγει ο Σπανούλης απο τον Ολυμπιακό”. Αυτή την ευθυμογραφική απειλή μέσω twitter έστειλε ένας άγνωστος μαλάκας στον Σέρβο μάνατζερ του υπερπαίκτηΣπανούλη. Ο ίδιος, ρωτάω.

Ο ίδιος ο τρελλαμένος γάβρος θα σκοτώσει τον ατζέντη ή, μ’ άλλον παρέα, αναρωτιέμαι. Δεν αποκλείεται να μαζευτούν οι γάβροι και να κάνουν έρανο για να πληρώσουν το συμβόλαιο σε επαγγελματία εκτελεστή. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να τιμωρηθεί αυτή η λουμπίνα οΣέρβος, αν χαθεί ο Σπανούλης.

Υπάρχει κι ένα ακόμα “μήνυμα”, αυτό όχι απειλητικό, απεναντίας με εθνικοπατριωτικό περιεχόμενο, από Τουρκία μερηά. Οπαδός της Γαλατά Σαράϊ πρότεινε στον Σέρβο μάνατζερ να ενημερώσει σχετικώς τον μπασκετμπωλίστα του Ολυμπιακού, για ένα μέγιστο δώρο που θα κάνει στην Ελλάδα. Αν, λοιπόν, δεχθεί ο διεθνής Έλληνας να υπογράψει στην τουρκική ομάδα, τότε η Ινσταμπούλ θα αλλάξει όνομα και θα λέγεται Κωνσταντινούπολη και στα τούρκικα, όπως θέλουν οι Έλληνες. Ο ίδιος, ρωτάω.

Ο ίδιος ο τρελλαμένος μαλάκας της Γαλατά Σαράϊ θα πείσει για να γίνει μετονομασία, το Δήμο της πόλης, την τουρκική βουλή και το Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας;

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σέρβος. Ένα μόνο τον ενδιαφέρει. Τον καίει. Του έχει γίνει πραγματικός εφιάλτης. Τι είναι το καλύτερο για τον πελάτη του. Έτσι παίζει μπάλλα ο σοβαρός, ο αξιόπιστος μάνατζερ.

Όχι από ποια ομάδα θα κερδίσει περισσότερα ο ατζέντης, αλλά ποιο συμβόλαιο είναι εκείνο που θα οφελήσει καλύτερα τον παίκτη του οποίου έχει τα δικαιώματα. Ασφαλώς αυτός που μανατζάρει παίκτες γνωρίζει περισσότερο από τον ίδιο τον παίκτη, ποιο είναι το συμφέρον του. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να κάνει λάθος. Η γκέλα είναι στο πρόγραμμα.

Γι’ αυτό μιλάμε για εφιάλτη. Μια λανθασμένη επιλογή δεν επηρεάζει αρνητικά μοναχά τονΣπανούλη, αλλά πριονίζει διαχρονικά το κύρος του ατζέντη.

 

πηγη apodytiriakias.gr

Σχετικά άρθρα