Αποκλειστικό: Ποιον βασικό δεν θέλει ο Μίτσελ;

Ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει να “κόψει” έναν παίκτη που πέρσι ήταν βασικός στην ομάδα και έχει ζητήσει άμεσα τον αντικαταστάτη του! Ποιος είναι; Ο σκύλος αποκαλύπτει!

 

Ο Μίτσελ δεν ασχολείται μόνο με τις μεταγραφές και τους παίκτες που θα έρθουν στον Ολυμπιακό. Έχει λόγο και για τους ποδοσφαιριστές που πρέπει, κατά τη γνώμη του, να αποχωρήσουν από την ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός, μάλιστα, έχει ήδη πάρει τις πρώτες του αποφάσεις, οι οποίες θα εκπλήξουν αρκετούς!

Ο σκύλος πήγε μια βόλτα από του Ρέντη και έμαθε πως ο Μίτσελ έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι και έναν καλό τερματοφύλακα! Ο Ισπανός παρακολούθησε την ομάδα στα περυσινά παιχνίδια και έκρινε ότι ο Κάρολ δεν μπορεί να βοηθήσει.

Ο Μίτσελ θεωρεί πως ο έμπειρος πορτιέρο δεν του κάνει, καθώς λόγω ηλικίας δεν έχει τα αντανακλαστικά που απαιτεί η θέση του τερματοφύλακα σε μία μεγάλη ομάδα.

Την ίδια ώρα, έχει καλή άποψη για τον Μέγερι, ωστόσο θεωρεί ότι δεν μπορεί να είναι πρώτος τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό. Τον θέλει, δηλαδή, αλλά για …δεύτερο! Γι΄ αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός θα ψάξει και για τερματοφύλακα, ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού!

πηγη sportdog.gr

Σχετικά άρθρα