Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 29/01

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα, γίνομαστε πιο συναισθηματικοί, τρυφεροί, προστατευτικοί, διαισθητικοί, νοσταλγικοί αλλά και ιδιαίτερα ανασφαλείς και κυκλοθυμικοί! Θετικότερες συναισθηματικές εξελίξεις θα έχουν Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες!

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες συναντήσεις σήμερα, Κριέ, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα επιδείξεις μεγάλη δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου σήμερα, θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, Ταύρε μου, σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μερικές φορές, Δίδυμε, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα, που νομίζεις ότι δεν τα διαχειρίζεσαι τόσο καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε σήμερα τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σε ό,τι καταπιαστείς μπορείς και τα καταφέρνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στην κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

ΛΕΩΝ: Τη σημερινή μέρα, Λέων μου, θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, διότι μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η περίοδος αυτή θα φέρει κάποια γεγονότα, Παρθένε, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις. Πρέπει σήμερα να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και δεν έχεις, και να κοιτάς μακριά. Μάλλον αυτό το διάστημα αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς και τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα είναι πολλές και πολύ καλές, και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, προβληματίζοντάς σε. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, επειδή τα πράγματα δε θα έρχονται στρωτά και όπως θα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, αφού είναι τελείως προσωρινές. Σκέψου, πως πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν στα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μίλησε σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς, Αιγόκερέ μου, και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματικότητα, η οποία σε οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου, Υδροχόε, είναι ο αλτρουισμός και το να προσφέρεις στους άλλους, που σου δίνει χαρά και ικανοποίηση. Κάποιοι αυτό το εκμεταλλεύονται και δεν εκτιμούν την προσφορά σου. Πρόσεξε περισσότερο και προσπάθησε να ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα. Έχεις γύρω σου ανθρώπους που εκτιμούν την προσφορά σου και σε αγαπούν πραγματικά. Προσπάθησε σήμερα να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους.

ΙΧΘΥΣ: Τα εμπόδια, Ιχθύ, βρίσκονται μπροστά μας για να τα ξεπερνάμε. Πίστεψε στις ικανότητές σου και αντιμετώπισε τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να το πετύχει και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Ο χαρακτήρας σου αρέσει στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και κερδίζεις την εκτίμηση τους. Όλοι είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθεια και την στήριξή τους.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα