Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 29/01

ΚΡΙΟΣ: Τα αισθηματικά σου θα πηγαίνουν καλύτερα, γιατί είσαι σε θέση να συμπεριφερθείς με κατανόηση και να αντιληφθείς τη θέση του συντρόφου σου. Μέχρι τώρα ήσουν παγιωμένος στην δική σου οπτική, γεγονός που ξεπερνιέται και κάνει τα πράγματα λιγότερο τεταμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να του ανοίξεις εσύ πρώτος τη συζήτηση γύρω από κάποια γεγονότα που έγιναν τελευταία και σας αναστάτωσαν. Έτσι θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε και να λύσετε τις παρεξηγήσεις. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, βγες απόψε για να φλερτάρεις και να περάσεις καλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, αφού όμως, πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποιες εκκρεμότητες μαζί του. Φρόντισε να κοιτάς το δάσος και να μην στέκεσαι στο δέντρο, εννοώντας πως καλό είναι να μην επιμένεις σε κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν κακό στη σχέση. Αν είσαι μόνος, η γλυκύτητα του λόγου σου προσελκύει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σου αναμένεται να πάει πολύ καλά σήμερα, δεδομένου ότι οι ανασφάλειες που κάποιες φορές βγαίνουν στην επιφάνεια δεν σε καταβάλλουν. Για να τις αντιμετωπίσεις μοιράσου τες με τον σύντροφό σου και έτσι θα νιώσεις καλύτερα, κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο ανάλαφρη.

ΛΕΩΝ: Ο τομέας των αισθηματικών σου είναι αυτός που θα σου δώσει ενέργεια και θα φορτίσει τις μπαταρίες σου. Ο σύντροφός σου είναι ικανός να σε αποτραβήξει από τις σκοτούρες σου και να σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο, περνώντας μαζί του μια όμορφη βραδιά. Αν αναζητάς να βρεις το δικό σου άλλο μισό, απόψε είναι μια καλή ημέρα για να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να παίξεις το δικό σου παιχνίδι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου, γιατί έχεις καταλάβει ότι τώρα τελευταία τον έχεις κάνει στην άκρη και αυτό δημιουργεί άσχημο κλίμα στην σχέση. Η Σελήνη στον Καρκίνο ζεσταίνει την ψυχή και σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα με την καρδιά και όχι με την λογική.

ΖΥΓΟΣ: Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και θα δεις πολλά ζητήματα να εξελίσσονται με τον τρόπο που ήθελες. Αν η μοναξιά έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη ζωή σου, να ξέρεις ότι με την αγάπη και την ειλικρίνεια θα μπορέσεις να την διώξεις. Βγες απόψε και κάνε νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά θα χρειαστεί να στραφείς περισσότερο στον σύντροφό σου για να δεις πού βρίσκεται η σχέση σου. Ο σύντροφός σου θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και δύναμης. Αν είσαι μόνος, η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα είναι πιο έντονη σήμερα, αλλά μην απογοητεύεσαι γιατί σύντομα θα έρθουν οι ευκαιρίες που ζητάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο αισθηματικός τομέας επηρεάζεται από την καλή σου διάθεση και σου δίνει τη δύναμη να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα της σχέσης που έχουν φέρει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους μοναχικούς σήμερα θα βρεις τη δύναμη να δώσεις ώθηση σε μια γνωριμία που έχεις αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά υπάρχει αισθησιασμός και πλούσιο συναίσθημα. Ο σύντροφός σου θα είναι το λιμάνι σου που με υπομονή και πίστη σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως προκύψουν εμπόδια σε κάποια αισθηματικά σχέδια που είχες αλλά μην το βάλεις κάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά τα εμπόδια που θα προκύψουν θα ξεπεραστούν χάρη στο πλούσιο συναίσθημα που υπάρχει μέσα στη σχέση. Η αγάπη σου θα υπερισχύσει της λογικής και θα σε γεμίσει με ικανοποίηση. Αν είσαι μόνος, η καλή σου διάθεση σε φέρνει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από φίλος. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς τα νέα δεδομένα είναι δική σου απόφαση.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από τρίτους και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Η διαλλακτικότητα και η αγάπη θα σε βοηθήσουν να γεφυρώσεις το χάσμα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία σε ξαφνιάζει ευχάριστα και σου ανοίγει τον δρόμο για νέα σχέδια.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα