Ευγενία Σαμαρά: από το «Ράδιο Αρβύλα» στο Grease

Από τη δυναμική, αυστηρή και φεμινίστρια Ράνια στη σειρά Παρθένα Ζωή μέσα σε λίγα λεπτά μεταμορφώνεται στην έξω καρδιά cheerleader Patty Simcox του μιούζικαλ Grease. Φέτος είναι η χρονιά της Ευγενίας Σαμαρά!

Από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη βρίσκεται σε γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 Παρθένα Ζωή, ενώ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ανεβαίνει στη σκηνή του Passport Κεραμεικός για το μιούζικαλ Grease, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές. Κάπου ανάμεσα συναντιόμαστε για έναν καφέ στο κέντρο της Αθήνας. «Έχω να πάρω ρεπό πολύ καιρό. Δεν θα γκρινιάξω καθόλου που δεν ξεκουράζομαι. Χαίρομαι τόσο πολύ, ειδικά για το Grease, γιατί είναι το πρώτο μου μιούζικαλ και η πρώτη θεατρική δουλειά στην Αθήνα. Ήταν μεγάλο στοίχημα και χαίρομαι που μου βγήκε» μου λέει.

Τι λέει για τη συμμετοχή της στο Ράδιο Αρβύλα;

Μπορεί σήμερα να εργάζεται αποκλειστικά ως ηθοποιός όμως ο κόσμος τη γνώρισε μέσα από έναν άλλο ρόλο, τη συμμετοχή της στο Ράδιο Αρβύλα. «Στα 19 μου και ενώ σπούδαζα στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου αποφάσισα να ξεκινήσω τις σπουδές μου και στο θέατρο, στη δραματική σχολή του Ανδρέα Βουτσινά. Εκείνη την περίοδο έμαθα ότι άνοιγε ένας ραδιοφωνικός σταθμός, ο Imagine του Αντώνη Κανάκη και του Γιάννη Σερβετά. Χτύπησα το κουδούνι, έκανα ένα ντέμο και με πήραν. Μέσα από αυτή τη συνεργασία ήρθε και η πρόταση για το Ράδιο Αρβύλα. Ήταν μία ομάδα με την οποία δούλευα ήδη ένα χρόνο κι ένιωθα ασφαλής μαζί τους. Το Ράδιο Αρβύλα ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Είναι πολύ αγαπημένοι μου άνθρωποι, γιατί με αγκάλιασαν από τα πρώτα μου βήματα» εξηγεί. Από την άλλη, η παρουσία της σε μια σχολιαστική εκπομπή λειτούργησε και λίγο αποπροσανατολιστικά. «Επειδή η δημοσιότητα προερχόταν από την Αρβύλα, όταν κατέβηκα στην Αθήνα ως ηθοποιός με αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Αλλά εγώ δεν ανησύχησα. Είπα “δείτε με και αν δεν σας κάνω, δεν πειράζει”. Υπάρχουν οι ανοιχτόμυαλοι που θα σου δώσουν την ευκαιρία και υπάρχουν κι άλλοι πολλοί κάθετοι, οι οποίοι τελικά δεν με αφορούν».

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα