Οι ιδανικές στάσεις για σεξ σε μονό κρεβάτι…

Μπορεί μέχρι σήμερα να έχεις συνηθίσει το σεξ στην άνεση του υπέρδιπλου κρεβατιού σου, όμως καλό είναι να εχεις υπόψη ότι κάποια στιγμή μπορεί να βρεθείς με τον καλό σου σε μικρότερων διαστάσεων κρεβάτι, και να χρειαστεί να προσαρμόσεις τις ανάγκες σου σε νέα δεδομένα, κάνοντας σεξ σε μονό κρεβάτι.

Εκεί τι κάνεις, έτσι και σου έρθει η όρεξη για «παιχνίδι» άλλου τύπου με τον σύντροφό σου; Η απάντηση είναι απλή. Προχωράς ακάθεκτη, απλώς εφαρμόζεις τις στάσεις που θα δεις παρακάτω, οι οποίες ενδείκνυνται για σεξ σε μονό κρεβάτι.

Ιεραποστολικό

Κλασική, δοκιμασμένη και διαχρονική στάση μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε… στρώμα θαλάσσης! Το να μπούμε σε λεπτομέρειες περιγράφοντας τη στάση, θεωρούμε ότι θα είναι περιττό για μια προχωρημένη γυναίκα σαν εσένα, αλλά θα σου προτείνουμε μια παραλλαγή για μεγαλύτερη απόλαυση. Όπως θα είσαι ξαπλωμένη, φέρε τα πόδια σου όσο πιο κοντά στο κεφάλι σου μπορείς. Ο οργασμός σου θα ειναι εγγυημένος!

«Κουτάλι»

Στάση που ενδείκνυται για περιορισμένους χώρους και για αισθηματίες. Και αγκαλίτσες θα κάνετε και ο οργασμός είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος, καθώς στη στάση «κουτάλι» η διείσδυση είνι αρκετά βαθά. Εσύ ξαπλώνεις πλάγια και ο σύντροφός σου παίρνει θέση από πίσω σου ξαπλώνοντας κολλητά στο σώμα σου. Μπορείς να ανασηκώσεις λίγο το από πάνω πόδι σου για να διευκολύνεις τον καλό σου…

Στα «τέσσερα»

Και αυτή η στάση είναι από εκείνες που θα λέγαμε παντός καιρού και παντός… κρεβατιού. Ιδανική είναι και η παραλλαγή της συγκεκριμένης στάσης, όπου ξαπλώνεις μπρούμυτα ανασηκώνοντας τα οπίσθιά σου, διευκολύνοντας τη διείσδυση του συντρόφου σου, ο οποίος σχεδόν ξαπλώνει από πάνω σου έχοντας το πέος του στο ύψος του κόλπου σου.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Στάσεις στο σεξ: 4 συμβουλές για ακόμα καλύτερο… doggy style!

Οι στάσεις στο σεξ που διώχνουν το άγχος και σας φέρνουν πιο κοντά

 

 

Σχετικά άρθρα