Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 30/01

Ο Ερμής από σήμερα περνά στο Ζώδιο του Υδροχόου ευνοώντας επαφές και μετακινήσεις στην ζωή των Πύρινων και Αέρινων! Ο ελεύθερος λόγος και τα ανοιχτά μυαλά, θα είναι οι νικητές το επόμενο διάστημα!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ μου, φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ: Από σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δε θα αργήσει να έρθει η επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Δίδυμέ μου, θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, διότι τον τελευταίο καιρό, με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε μου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις αρκετή εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Θα σε συμβούλευα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Λέων, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα, λοιπόν, να κινηθείς σε πνεύμα διαλλακτικότητας και κατανόησης. Θα γίνουν επίσης κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει να σε τρομάζουν, αφού να ξέρεις, πως ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο, θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα, Παρθένε μου, που δεν μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις, πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου. Δείξε σήμερα τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα. Προπάντων, κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό το διάστημα, Ζυγέ, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι, θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ μου, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο. Ανάδειξε τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες και μπορείς να δώσεις πολλά και στους άλλους. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτε από τα σχέδια που έχεις βάλει. Οι πλανήτες στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί με κάποια άτομα, Τοξότη, να έχεις κάποιες διαφωνίες. Είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν, ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μη χάσεις σήμερα την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που στο μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις. Είσαι σε θέση να πετύχεις πάρα πολλά και πρέπει να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν, ότι οι δυνατότητές σου είναι πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να ξέρεις, Αιγόκερέ μου, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πίεση της καθημερινότητας, Υδροχόε, σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πως θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητες όμως που έχεις είναι πάρα πολλές και τελικά θα καταφέρεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια συζήτηση με άτομα που σε κάνουν και περνάς όμορφα, θα σου έκανε σήμερα πολύ καλό ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις μια ικανότητα, Ιχθύ, που την έχουν πολύ λίγοι: Μπορείς να διακρίνεις εύκολα την αλήθεια από το ψέμα και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να παίρνεις τα σωστά ρίσκα και τις ορθές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε αυτή σου την ικανότητα, και το όφελός της για σένα θα είναι μεγάλο. Άκου τις συμβουλές των φίλων σου, αλλά να τις περνάς από τα δικά σου φίλτρα, ώστε να επιλέξεις, αν θα τις ακολουθήσεις, καθώς μπορεί να φαίνονται ενισχυτικές, αλλά ίσως να παγιδευτείς.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα