Προκαταρκτικά καλύτερα κι από σεξ!

Υπάρχουν οργασμοί, και υπάρχουν συγκλονιστικοί οργασμοί. Γιατί να μην επιλέξετε το τόξο της σταδιακης και έντονης κορύφωσης, που θα κάνει όλο σας το σώμα να πονάει; Ξέρουμε ότι οι γυναίκες συνήθως λατρεύουν αυτό το είδος της αργής εναρμόνισης των σωμάτων. Η γυναίκα φτάνει σε απίστευτα επίπεδα διέγερσης κατ΄αυτόν τον τρόπο, και συνήθως επιμένει στην ίδια τακτική που την ερεθίζει τόσο έντονα.

Όταν η όλη συνεύρεση περλαμβάνει χάδια με τα χέρια, με τη γλώσσα και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, δεν χρειάζεται να ανησυχεί μήπως, τη στιγμή που όλα πηγαίνουν υπέροχα, ο σύντροφός της αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει το παιχνίδι που εξελίσσεται θαυμάσια  – και να περάσει στη συνουσία. Όσο ωραία κι αν είναι η αίσθηση που προσφέρει η τελευταία, ίσως είναι λάθος κίνηση, τη δεδομένη στιγμή.

Η γυναίκα χάνει την ορμή που έχει αναπτύξει προς τον οργασμό, το σεξ γίνεται περισσότερο μηχανικό, και η ηδονική αίσθηση πρέπει να οικοδομηθεί ξανά από την αρχή. Αν ξέρει ότι η διέγερσή της θα κλιμακωθεί μέχρι την κορύφωση χωρίς διακοπή, μπορεί να χαλαρώσει περισσότερο, να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο να το απολαύσει, χωρίς να ανησυχεί μήπως ξαφνικά το παιχνίδι σταματήσει για χάρη της συνουσίας.

Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Πολλοί άντρες θέλουν να τους αγγίζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο και μ’ ένα συγκεκριμένο ρυθμό. Αν η σύντροφός τους τούς προσφέρει καταπληκτικό στοματικό σεξ, ίσως να συνηθίσουν σ’ αυτό το ρυθμό διέγερσης και να επιθυμούν να φτάσουν στον οργασμό μ’ αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Αν η σύντροφός τους τούς διεγείρει απλώς μέχρι να πλησιάσουν στον οργασμό, θα προτιμήσουν, σαφώς, να κορυφώσουν μέσα της.

Είναι, βέβαια, αλήθεια ότι ορισμένοι οργασμοί είναι ακόμα πιο καταπληκτικοί εξαιτίας του πρωτόγονου ερωτισμού που προκαλείται από την εκπσερμάτιση στο στόμα της, στο χέρι της – ή μ’ όποιον άλλον ανορθόδοξο τρόπο.

Απόσπασμα από το βιβλίο «Όσα Ξέρετε για τον Έρωτα και το Σεξ, είναι… Λάθος?” της Schwartz Pepper. Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Θυμάρι για την ευγενική παραχώρηση του υλικού.

 

 

Σχετικά άρθρα