Anne: η πρωταγωνίστρια παιδί-θαύμα και η πρόταση-μαμούθ που δέχτηκε για διαφημιστικό σποτ

Πραγματική πρωταγωνίστρια της σειράς Anne είναι η εννιάχρονη Beren Gokyildiz που με τα μελαγχολικά μάτια της «κλέβει» καρδιές. Στην Τουρκία, λοιπόν, η μικρή χαρακτηρίζεται παιδί-θαύμα. Φυσικά, όλο αυτό έχει να κάνει με το συγκινητικό ρόλο της, αλλά και πόσο καλά μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε αυτόν.

Ποια είναι η μικρή «Μελέκ»;

Η μικρή για να πάρει το ρόλο της Μελέκ πέρασε από ένα τεράστιο κάστινγκ. Συγκεκριμένα, οι παραγωγοί είδαν πάνω από 400 κοριτσάκια. Κατέληξαν στα 10 επικρατέστερα και τελικά η εννιάχρονη με τα εκφραστικά μάτια πήρε το ρόλο. Αυτός βέβαια δεν ήταν ο πρώτος της ρόλος. Σε αντίθεση με το ρόλο της Μελέκ στη σειρά, στην πραγματική ζωή της η μικρή ηθοποιός έχει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια και δύο γονείς που τη λατρεύουν.

Μάλιστα το ζευγάρι, λόγω της ιδιαιτερότητας της σειράς, αμφιταλαντεύτηκε πολύ στο κατά πόσον η κόρη τους θα έπρεπε να πάρει μέρος στο συγκεκριμένο και όταν τους ανακοινώθηκε πως η μικρή πήρε το ρόλο, υπήρξε συμφωνία με την παραγωγή να υπάρχει ψυχολόγος, ώστε να εξηγεί διάφορα πράγματα στη μικρή προκειμένου να μην της δημιουργηθούν τραύματα.

Τι λέει ο κόσμος για τους γονείς της μικρής «Μελέκ»;

Πάντως, οι γονείς της έχουν κατηγορηθεί από κάποια μέσα της Τουρκίας πως υπερεκθέτουν την κόρη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιας και η μικρή έχει λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 300.000 followers, όπου και ανεβαίνουν σε τακτική βάση διάφορα στιγμιότυπα. Η ίδια η μικρή πάντως έχει δηλώσει πως αγαπά πολύ το Instagram.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, οι γονείς της δέχτηκαν πρόταση-μαμούθ για να πρωταγωνιστήσει η μικρή σε διαφήμιση παιδικού σαμπουάν.

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα