Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 31/01

Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα σήμερα και ξεκινά μία περίοδος αναγκαστικών αλλαγών αλλά και ψυχικοσυνσισθηματικής ανακατάταξης για τα Σταθερά Ζώδια του2ου δεκαημέρου! Ψυχραιμία και σύνεση σε αποφάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις αυτήν την περίοδο αλλά και τους επόμενους κρίσιμους μήνες!

ΚΡΙΟΣ: Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Κριέ, και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια υπομονή και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, διαφορετικά κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σεληνιακή Έκλειψη, Ταύρε, που γίνεται σήμερα στον Λέοντα, θα σου φέρει αρκετό εκνευρισμό. Αυτά που ονειρευόμαστε, δεν είναι πάντα πραγματοποιήσιμα. Μην απογοητεύεσαι, αν κάποιες από τις επιθυμίες σου δεν πραγματοποιούνται και ποτέ μην εγκαταλείπεις τον αγώνα. Κατάστρωσε νέα σχέδια σήμερα και ξαναπροσπάθησε με αισιοδοξία και πείσμα. Υπάρχουν γύρω σου αγαπημένα πρόσωπα που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα σχέδιά σου, δέξου την βοήθειά τους και προχώρα χωρίς δισταγμούς.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φρόντισε να βάλεις νέους στόχους, Δίδυμε, διότι έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε, οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να δεις φιλικά άτομα, που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε, να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

ΛΕΩΝ: Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου, Λέων, σε προειδοποιεί να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Από σήμερα, μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των άστρων για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν. Προβλέπω με σιγουριά, ότι θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργάνωσε τη μέρα σου, Παρθένε, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις, ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα, που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, ξεμπλέκουν και ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε σήμερα να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την βοήθεια σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, ξεκαθάρισε όποιες εκκρεμότητες έχεις. Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δε χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους, διότι το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από σήμερα, Τοξότη, θα φτιάξει η επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν και έχουν μείνει στην μέση. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Είναι περίοδος, που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν επιτρέπεται να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σεληνιακή Έκλειψη, Υδροχόε, που γίνεται σήμερα στον Λέοντα, θα σε βάλει σε διαδικασίες να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Από σήμερα, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να τελειώνεις από εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ: Είσαι άτομο με απαράμιλλη ψυχραιμία και μεγάλη δύναμη, Ιχθύ, και αυτό σε βοηθάει να βρεις το λάθος και να το διορθώσεις. Αντιμετώπισε, λοιπόν, με ψυχραιμία την κατάσταση και όλα θα λυθούν. Έχεις μεγάλες ικανότητες, πίστεψε στον εαυτό σου και ξεκίνα για νέες ευκαιρίες, καθώς αυτός που προσπαθεί, στο τέλος πάντα κερδίζει. Το οικείο περιβάλλον σου είναι στήριγμα για σένα, γι’ αυτό μην το αγνοείς και δέξου τις συμβουλές που σου δίνει.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα