Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 31/01

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και οι επιρροές που δέχεται η αισθηματική σου ζωή είναι θετικές. Ο λόγος σου είναι ευθύς, έχει ζωηράδα και αυτοπεποίθηση. Είναι μια καλή ημέρα για να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα στον σύντροφό σου με τέτοιο τρόπο που θα καταφέρεις να γεφυρώσεις το χάσμα που έχει δημιουργηθεί. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την ημέρα για να σπάσεις τον πάγο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά μπορείς να έχεις μια όμορφη και ρομαντική ημέρα στο πλευρό του συντρόφου σου. Η αγάπη γιορτάζει σήμερα και μπορείς να βιώσεις την συγκίνηση του συναισθήματος αυτού χωρίς μικρότητες και γκρίνιες. Αφέσου στις προσταγές της καρδιάς, είτε έχεις βρει το δικό σου ταίρι, είτε το ψάχνεις για να πορευτείς μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά θα νιώσεις πολύ καλύτερα σήμερα. Θα μπορείς με απλά λόγια και χωρίς χρονοτριβή να μεταφέρεις τη σκέψη σου στο ταίρι σου κάνοντας την κατάσταση ανάμεσά σας πιο εύκολη. Δεν υπάρχουν σύννεφα και παρεξηγήσεις. Με απλά και ειλικρινή λόγια καταφέρνεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Αν είσαι μόνος, μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευθύτητα αυτή για να κερδίσεις το πρόσωπο που σε συγκινεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως υπάρξουν στιγμές που το συναίσθημα σε πνίξει και σε κάνει να νιώσεις αμφιβολίες για τον σύντροφό σου. Ίσως τα παιχνίδια του μυαλού να παιδέψουν λίγο την ψυχή σου. Αλλά σύντομα θα έρθει η γαλήνη, όπως το ουράνιο τόξο μετά από την βροχή. Αν είσαι μόνος, η συνειδητοποίηση θα καθορίσει τις επιλογές σου. Αν έχεις καταφέρει να επιλύσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, τώρα θα κινηθείς ευθεία μπροστά με ψυχική ηρεμία.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά μπορείς με υπευθυνότητα και με συζήτηση να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Σήμερα η συζήτηση χαρακτηρίζεται από απόλυτη ειλικρίνεια και αμεσότητα, χαρακτηριστικά που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα λόγια σου. Απόλαυσε ήρεμες και πραγματικές στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του αγαπημένου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά αφέσου στο συναίσθημα που γεμίζει και φωτίζει την ψυχή σου. Άφησε στην άκρη φόβους, δεύτερες σκέψεις και γκρίνιες. Ακόμη και αν υπάρξει σύγκρουση μέσα στη σχέση, αυτή θα λειτουργήσει ως αφορμή να εκτονωθούν καταστάσεις που θα αφήσουν πίσω τους αληθινά δεδομένα. Τέλος οι ψευδαισθήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά τόλμησε να προτείνεις κάτι πρωτοποριακό στον σύντροφό σου. Το συναίσθημα δεν καταφέρνει να σε δεσμεύσει και έτσι απαλλάσσεσαι από το φόβο και την ανασφάλεια. Δεν εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις που μόνο τοξικότητα φέρνουν στην σχέση. Με την αρμονία που φέρνεις στη σχέση η βραδιά θα είναι πολύ απολαυστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καλή σου διάθεση σε βοηθάει να χαρείς τη σχέση σου. Δεν έχεις καμιά όρεξη να ασχοληθείς με ασήμαντες λεπτομέρειες που μόνο το κέφι σου μπορούν να χαλάσουν. Κάνε μια έκπληξη στο ταίρι σου και ανανέωσε τη σχέση σου με τον δικό σου τρόπο. Γνωρίζοντας τί θέλεις μπορείς και να το ζητήσεις από τον σύντροφό σου χωρίς συστολές ή αναστολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρά τις μικροσυγκρούσεις που μπορεί να βιώσεις στη σχέση σου σήμερα, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς με συζήτηση να λύσεις κάθε διαφορά με τον άνθρωπό σου, καθώς στη βάση υπάρχει αγάπη. Αυτή είναι ικανή να σε βοηθήσει στα δύσκολα και έτσι η σχέση αποκτάει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Αν είσαι μόνος, σήμερα είναι ημέρα για να θέσεις τα θεμέλια μιας καλής σχέσης που μπορεί να έχει μέλλον και πορεία στο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά είναι μια μέρα που η υπομονή και οι αντοχές σου θα δοκιμαστούν. Αν η σχέση σου αντέχει πραγματικά και έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, θα βγει πιο δυνατή από αυτή την ημέρα. Αν πάλι είναι χλιαρή και σε κρατάει πίσω, σήμερα θα καταφέρεις να δεις τον εαυτό σου πέρα από αυτή. Αποδέξου τις αλλαγές και καλωσόρισε ένα νέο ξεκίνημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον αισθηματικό τομέα πάρε τα ηνία στα χέρια σου και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις, έτσι ώστε η σχέση σου να επωφεληθεί και να γίνει ακόμη πιο ισχυρή. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις αυτό που μπορεί να σου προσφέρει ευτυχία. Είσαι έτοιμος να το κυνηγήσεις;

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με ευθύτητα στον σύντροφό σου και να ρίξεις φως σε κάποιες καταστάσεις που μέχρι τώρα προσπαθούσες να αποφύγεις. Το τελείωμα της ημέρας θα σου χαρίσει γαλήνη και πλούσιο συναίσθημα στο πλευρό του συντρόφου σου.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα