Το διαχρονικό μυστικό για καλή υγεία

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Χειμώνα και τα κρυώματα και οι ιώσεις είναι σε έξαρση! Παράλληλα, οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης, το άγχος, η πολυκοσμία, η πίεση εξασθενούν το ανοσοποιητικό και σε κάνουν επιρρεπή σε σοβαρότερες ασθένειες… Πώς θα προστατευτείς; Με τη… συνταγή των γιαγιάδων: μουρουνέλαιο!
Το αυθεντικό νορβηγικό μουρουνέλαιο MÖLLER’S είναι η καλύτερη λύση για να προφυλάξεις τον εαυτό σου από κάθε πιθανή… επιδρομή ιού!

Τι προσφέρει στην υγεία σου το MÖLLER’S;

Το αυθεντικό μουρουνέλαιο MÖLLER’S αποτελεί το καλύτερο φυσικό συμπλήρωμα. Οι γιατροί θεωρούν το μουρουνέλαιο -παρά την έντονη του γεύση- άριστη τροφή, που προλαμβάνει πολλές ασθένειες. Η σύνθεσή του σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, μαζί με την πολύτιμη Βιταμίνη D3, ενισχύει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού και του νευρικού συστήματος, των ματιών και της όρασης, των αρθρώσεων και εντέλει ολόκληρου του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα, τα Ω-3 λιπαρά οξέα, που αποτελούν κύριο συστατικό του μουρουνέλαιου κάνουν πολύ καλό στις αρθρώσεις. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση του ασβεστίου και του φωσφόρου στα σωστά επίπεδα στο αίμα, με αποτέλεσμα γερά οστά. Το μουρουνέλαιο φαίνεται να έχει ρόλο στην προστασία της καρδιάς και στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων. Συμβάλλει θετικά στην καταπολέμηση της φλεγμονής που σχετίζεται με τις καρδιακές παθήσεις, βελτιώνει τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι μειώνει το μέγεθος των αθηρωμάτων που αποφράσσουν τις αρτηρίες και την αρτηριακή πίεση. Παράλληλα, φροντίζει την σωστή υγεία του δέρματος και των μαλλιών.

Για μεγάλους αλλά και για παιδιά

 

Το μουρουνέλαιο είναι κατάλληλο και για ηλικιωμένους και για παιδιά. Μπορεί να προλάβει τα προβλήματα όρασης που δημιουργούνται με το πέρασμα των χρόνων. Είναι σημαντική η κατανάλωσή του στην περίοδο της ανάπτυξης των παιδιών, καθώς είναι σημαντικό για υγιή οστά και δόντια.

Διατίθεται σε καθαρό, υγρό μουρουνέλαιο (σε 3 γεύσεις) και σε μίγμα μουρουνέλαιου/ιχθυέλαιου σε κάψουλες. Για να μπορέσετε να το δώσετε στα παιδιά σας, η MÖLLER’S σάς έχει βρει τη λύση: ζελεδάκια-ψαράκια MOLLER’S, που λατρεύουν ακόμα και τα πιο δύστροπα παιδιά.

Η MÖLLER’S

Με 163χρόνια εμπειρίας (από το 1854) κανείς δεν ξέρει καλύτερα το μουρουνέλαιο και το ιχθυέλαιο από τη MOLLER’S. Για να μάθετε περισσότερα για την ποιότητα και τις προδιαγραφές καθαρότητας MOLLER’S (πολύ αυστηρότερες από εκείνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ζητήστε να σας αποσταλεί το σχετικό φυλλάδιο από τον εισαγωγέα ή κάντε κλικ εδώ. 

Σχετικά άρθρα