Γιατί οι γυναίκες έχουν τον καλύτερο οργασμό;

Άντρες, σας παρακαλώ, προσπαθείστε να το δεχτείτε.

Πολλές γυναίκες τυχαίνει να έχουν τους πιο δυνατούς, τους πιο συναρπαστικούς οργασμούς τους χάρη σε έναν δονητή, σε ένα υποκατάστατο πέους, στο στοματικό σεξ, και/ή στο διεγερτικό χάδι.

Η συνουσία είναι υπέροχη και συνδέει πολύ στενά τους δύο συντρόφους, αλλά για πολλές γυναίκες, η συνουσία, απλά, δεν αγγίζει τα σημεία εκείνα που πρέπει να ερεθιστούν. Κάποιοι σεξουαλικοί αναλυτές πστεύουν στην ύπαρξή του «σημείου G», σε μια υπερευαίσθητη, δηλαδή, περιοχή στα τοιχώματα του κόλπου, πίσω από το ηβικό οστό, που αποτελεί το κλειδί για τις πιο εκρηκτικές εξάρσεις και κορυφώσεις πολλών γυναικών – ενώ κάποιοι άλλοι δεν δέχονται την ύπαρξη ενός τέτοιου σημείου.

Αν όντως υπάρχει, θα πρέπει να πειραματιστείτε αρκετά για να βρείτε τη γωνία με την οποία πρέπει να εισχωρήσει το πέος, κατάτη διάρκεια της συνουσίας, ή κάποιο άλλο τέλειο υποκατάστατο πέους, για να το αγγίξει με απόλυτη ακρίβεια (προσωπικά, πιστεύω ότι ένα υποκατάστατο πέους έχει καλύτερα αποτελέσματα).

Περίπου μία στις τρεις γυναίκες δεν έχει οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, και αν έχει, πρόκειται για έναν ασύγκριτα κατώτερο οργασμό από εκείνον που μπορεί να της εξασφαλίσει ένας επιμελής εραστής που διεγειρει κατευθείαν την κλειτορίδα της, και/ή χρησιμοποιεί ένα από τα ερωτικά εξαρτήματα που προανέφερα.

Δεν ισχυρίζομαι ότι στις γυναίκες δεν αρέσει η συνουσία. Μπορεί να λαχταρούν να νιώσουν μέσα τους τον άντρα τους. Όσο, όμως, συγκλονιστικό κι αν είναι κάτι τέτοιο, συνήθως, η διέγερση που οδηγεί στον οργασμό προκαλείται από την τριβή του πέουςστα χείλη του κόλπου, διεγείροντας, έτσι, την κλειτορίδα, ή από την πίεση που ασκείται στην κλειτορίδα  όταν το εφηβικό οστό του άντρα πιέζει το αντίστοιχο της γυναίκας.

Γιατί, λοιπόν, να μην ασχοληθείτε απευθείας με την κλειτορίδα της γυναίκας, όταν πλησιάζει στον οργασμό, και να μην προτιμήσετε τα προκαταρκτικά στάδια από τη συνουσία;

Απόσπασμα από το βιβλίο «Όσα Ξέρετε για τον Έρωτα και το Σεξ, είναι… Λάθος?” της Schwartz Pepper. Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Θυμάρι για την ευγενική παραχώρηση του υλικού.

Σχετικά άρθρα