Δούκισσα Νομικού: Στην τελική ευθεία για να γεννήσει!

Περιγράφοντας τα συναισθήματά της, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια, η Δούκισσα Νομικού γνωστοποίησε ότι μπαίνει στην τελική ευθεία για να γεννήσει και αποχαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Και, κάπως έτσι, φτάσαμε στον Φεβρουάριο. Μα πότε πέρασε ο καιρός; Ούτε που το κατάλαβα. Πλέον έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες από το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής μου. Σχεδόν 40. Ναι, τις μετράω. Και χαίρομαι. Και ανυπομονώ. Και φοβάμαι. Δεν θα στο κρύψω. Όσο πλησιάζει η μεγάλη στιγμή, με πιάνει ένας φόβος. Ή μάλλον καλύτερα, μια αγωνία. Θα πάνε όλα καλά; Πώς θα είναι; Θα τα καταφέρω; Θα είμαι μια καλή μανούλα; Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μου. Αυτή είναι ξεκάθαρα η προτεραιότητά μου τη δεδομένη στιγμή. Να γίνω μια υπέροχη μαμά», γράφει η παρουσιάστρια στο blog της.

Απαντώντας στην ερώτηση που της κάνουν πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι για την απουσία της από την τηλεόραση, αλλά και τα περιοδικά, η Δούκισσα εξηγεί πως αυτό που συζητούσε τον Σεπτέμβριο με τον ΑΝΤ1 δεν προχώρησε αλλά και ότι η ίδια δεν ήθελε να ξεκινήσει κάτι καινούργιο στον έβδομο ή όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης γιατί δεν θα μπορούσε να το ολοκληρώσει λόγω του τοκετού. Παράλληλα, επισημαίνει πως όλο αυτό τον καιρό έδωσε μόνο μία συνέντευξη γιατί «όλο αυτό που ζω ήθελα να το συνειδητοποιήσω και να το χορτάσω πρώτα εγώ και ο άνθρωπός μου πριν το μοιραστώ με όλους».

«Αυτό που ζω δεν το θεωρώ δεδομένο. Ποτέ δεν το θεωρούσα δεδομένο. Πλέον, μπορώ να σας αποκαλύψω πως το μόνο που φοβόμουν από μικρή ήταν το κατά πόσο θα μπορούσα να μείνω έγκυος και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Βλέπετε, ειδικά μεγαλώνοντας, είδα αρκετές φίλες και γνωστές μου να ταλαιπωρούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι όλα εύκολα, ούτε δεδομένα στη ζωή. Κάθε φορά που έβλεπα λοιπόν αυτές τις φίλες μου να τα καταφέρνουν και να κρατούν τελικά στην αγκαλιά τους το αγγελούδι τους, ένιωθα πως συμμετείχα σε ένα θαύμα. Και ονειρευόμουν τη στιγμή που θα συμβεί και σε εμένα. Έτσι, όταν συνέβη, ένιωσα διπλά ευλογημένη και υποχρεωμένη στην αρχή να το προστατεύσω και μετά να το ζήσω στο 100%. Και αυτό έκανα. Αυτό κάνω και τώρα. Και αυτό θα κάνω», συνεχίζει και ανακοινώνει πως πλέον θα απουσιάσει και από το blog της, προκειμένου να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για τον ερχομό του πελαργού, αλλά και στο αγοράκι που θα φέρει στη ζωή!

Κλείνοντας, κάνει γνωστό πως, αν όλα πάνε καλά, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα επιστρέψει στην τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα