Survivor: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Διάσημους – Ποιος αποχώρησε από τους Μαχητές;

Ήταν να μην κάνουν την αρχή! Οι Διάσημοι φαίνεται ότι πήραν τα πάνω τους ψυχολογικά και αγωνιστικά με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο Survivor με 10-7 αυτή τη φορά.

Τι περιλάμβανε ο χθεσινός στίβος μάχης στο Survivor;

Ο χθεσινός στίβος μάχης απαιτούσε μεγάλη αντοχή, αυτοσυγκέντρωση, σημάδι και αρκετή δόση τύχης. Οι παίκτες έπρεπε να περάσουν από εμπόδια με σκοινιά και κρίκους, να κυλιστούν στην άμμο και στο τέλος να βάλουν σε ένα καλάθι δισκάκια.

Οι «κόκκινοι» αποφασισμένοι να… πάρουν το αίμα τους πίσω για τις ήττες τις προηγούμενης εβδομάδας τα έδωσαν όλα και κέρδισαν σχετικά εύκολα τους Μαχητές, οι οποίοι ήταν φανερό ότι είχαν στο μυαλό τους και το συμβούλιο και την επικείμενη πρώτη αποχώρηση από την ομάδα τους.
Δεν τους έφταναν όλα τα άλλα, οι «μπλε» είχαν και μια απώλεια κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, καθώς ο Θοδωρής χτύπησε στο χέρι, με το γιατρό να του κάνει ένεση και να τον θέτει εκτός αγώνων για δύο μέρες.

Το έπαθλο για τη νίκη των Διασήμων

Φυσικά, η νίκη των Διασήμων δεν είχε μόνο ηθικό αντίκρισμα, αλλά και ουσιαστικό: Με χαμόγελα και φανερή ικανοποίηση απόλαυσαν ομελέτα και ένα ρόφημα, παίρνοντας δύναμη για τη συνέχεια.

Ποιος αποχώρησε από τους Μαχητές;

Από την άλλη πλευρά, ο προβληματισμός και η κατήφεια ήταν εμφανή. Κατάσταση που επιδεινώθηκε με σκυμμένα κεφάλια κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, έως ότου να ακουστεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι. Η επιλογή του κοινού τελικά ήταν η Αγγελική Κοκαλίτσα, παίκτρια που είχε συγκεντρώσει και τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες της, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει πρόωρα τους υπόλοιπους παίκτες και τον Άγιο Δομίνικο, και να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Πηγή:protothema.gr

Σχετικά άρθρα