Πορνοστάρ πυροδοτεί τις φήμες ότι είχε σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Τροφή στις έντονες φήμες πως ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε αρκετά λεφτά για να αποκρύψει τον ερωτικό δεσμό του με την πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, Στόρμι Ντάνιελς, έδωσε η ίδια σε συνέντευξη της στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ.

Η ανακοίνωση που δημοσίευσε η πορνοστάρ πριν τη συνέντευξη

Λίγες ώρες πριν την συνέντευξη, η Ντάνιελς φαίνεται πως δημοσίευσε μια επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αρνούνταν κατηγορηματικά την σχέση της με τον Τραμπ το 2006. Ωστόσο, όταν ο Τζίμι Κίμελ υπέδειξε πως η υπογραφή της στην δήλωση δεν μοιάζει να είναι δική της, η Ντάνιελς άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί όντως να μην την έχει υπογράψει η ίδια, εντείνοντας έτσι την έντονη φημολογία.

 Τι σχολίασε ο δικηγόρος της μετά τη συνέντευξή της

Μετά την παρουσία της στην εκπομπή του Κίμμελ, ο δικηγόρος της Ντάνιελς σχολίασε με e-mail στον «The Guardian» πως: «Έκανε πλάκα στην εκπομπή και ήταν ο γνωστός παιχνιδιάρικος εαυτός της. Η υπογραφή είναι πράγματι δική της και υπέγραψε την δήλωση σήμερα παρουσία εμού και της μάνατζερ της, Τζίνα Ροντρίγκεζ».

Σύμφωνα με τη «Wall Street Journal» ο Τραμπ έδωσε στην Ντάνιελς το ποσό των 130.000 δολαρίων πριν από τις προεδρικές εκλογές, ώστε να κρατήσει μυστικό τον δεσμό τους το 2006, λίγο μετά τη γέννηση του γιου του Μπάρον με την Μελάνια Τραμπ.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα