Αρχική / Ειδικοί / Γιατροί / Δρ. Γιώργος Κρομμύδας

Δρ. Γιώργος Κρομμύδας

Ο δρ. Γιώργος Κρομμύδας είναι πτυχιούχος ιατρός του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδικότητα στην Πνευμονολογία, την οποία και έχει κάνει στην στην Ά Πανεπιστημιακή  Πνευμονολογική Κλινική του ΝΝΘΑ ΣΩΤΗΡΙΑ και στον Ευαγγελισμό (Παθολογία-ΜΕΘ).

Είναι εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος (ΣΩΤΗΡΙΑ) στην Γ΄ Πανεπιστημιακη Παθολογική-Ογκολογική κλινική-υπεύθυνος στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, διατηρει ιδιωτικό πνευμονολογικό ιατρείο στην Ηλιούπολη και εναι και συνεργάτης σε ιδιωτικό πολυιατρείο στην Ηλιούπολη.

Στο παρελθόν έχει 3μηνη εργασία στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ( ΠΕΙΡΑΙΑΣ ),  12μηνη υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Δρυόπης, 4μηνη εργασία ως Ιδιώτης Ιατρός στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, 10μηνη θητεία στο Στρατό Ξηράς ως Ιατρός Μονάδας με εφημερίες στο 404 στρατιωτικό νοσοκομείο Λάρισας και 2 εξάμηνα καθηγητής στο Δημόσιο ΙΕΚ Αργυρούπολης στο τμήμα Βοηθών Μικροβιολόγου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X