Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 03/02

Δυναμικός λόγος και αποτελεσματικότητα αλλά και πάθος σε επαφές και μετακινήσεις, μπορούν να περιμένουν σήμερα Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου! Πες αυτό που σκέφτεσαι σήμερα με την συνεργασία Ερμή και Άρη!

ΚΡΙΟΣ: Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Κριέ. Θα σου συνιστούσα, να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, διαφορετικά θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους. Επειδή βιάζεσαι να προλάβεις τις διάφορες δουλειές που έχεις, κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σου, Ταύρε, θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με ζητήματα που σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου, Δίδυμε. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Καλό θα είναι να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που μπορεί να δείχνεις πολλές φορές, κάνει τους άλλους να την εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη, πράγμα που είναι στο χέρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα, Καρκίνε, πρέπει όμως να κατανοήσεις, ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου και έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι, ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Να ξέρεις, πως έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι θέλεις, αρκεί να εξωτερικευτείς κι εσύ λίγο περισσότερο και να τους πεις αυτά που αισθάνεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδια σου, Παρθένε. Έχεις όμως όλες τις απαραίτητες δυνατότητες και είναι πολύ γερές οι βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που διαθέτεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις, ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται.

ΖΥΓΟΣ: Η υποχώρηση δε σου ταιριάζει, Ζυγέ. Είσαι από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν το αδύνατο δυνατό, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Ενώ έχεις πολύ μεγάλες προοπτικές και δυνατότητες, κάποιες φορές δρας παρορμητικά και αδιαφορείς για τις συνέπειες. Γίνε πιο συνετός – ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα – χρησιμοποίησε τις ικανότητες σου πιο προσεκτικά, ώστε να μην απομακρύνεις τους ανθρώπους από δίπλα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις πάρα πολλές ευθύνες, Σκορπιέ, και καλείσαι να λύσεις αρκετά προβλήματα, δικά σου και των φίλων σου. Βάλ ’τα όλα σε μία σειρά, για να λύσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Μπορείς να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρνα τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις για να νιώσετε καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, Τοξότη μου. Μπορείς να τα βάλεις όλα σε μία σειρά, αφού έχεις αυτό το ταλέντο. Οι ευθύνες που έχεις, θα σου δημιουργήσουν άγχος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Πρέπει να αντέξεις στα προβλήματα που βιώνεις. Να ξέρεις, ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείς, Αιγόκερε, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν, θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες. Το βράδυ, καλό είναι, να κάνεις κάτι ευχάριστο, για να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπάθησε να αντιμετωπίζεις τα θέματα με τρόπο πρακτικό και μην τελματώνεις, αφού δεν υπάρχει κάτι ακατόρθωτο, αν το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και λογική. Σαν προσωπικότητα έχεις περισσή δύναμη και είναι κρίμα να δειλιάζεις. Πάρε, λοιπόν, βαθειά ανάσα, ρίξου στη μάχη και είναι σίγουρο ότι όλες οι αντιξοότητες θα ξεπεραστούν. Δείξε υπομονή και επίμονη, και θα ανοίξουν για σένα νέοι ορίζοντες.

ΙΧΘΥΣ: Μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά είναι αυτή, Ιχθύ μου, αφού η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Θα βιώσεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα, που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις με πρόσωπα, που θα σε κάνουν να περάσεις καλά.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα