George Clooney: Αποκαλύπτει πως γνώρισε την Amal

Ούτε να βγει από το σπίτι του δεν χρειάστηκε ο George Clooney για να γνωρίσει την Amal Alamuddin, την γυναίκα που τον έκανε να εγκαταλείψει το club των αμετανόητων εργένηδων, αλλά και να γίνει πατέρας στα 56 του χρόνια.

Σε συνέντευξή του στον David Letterman, στο πλαίσιο της εκπομπής My Next Guest Needs No Introductionτου Netflix, ο ηθοποιός εξιστόρησε την πρώτη συνάντηση με την γυναίκα της ζωής του, η οποία έγινε… στο σπίτι του στη λίμνη Κόμο το 2013, κατά τη διάρκεια ταξιδιού της προς τις Κάννες.

 «Το αστείο είναι ότι με επισκέφθηκαν και οι γονείς μου κι έτσι ήταν κι αυτοί εκεί. Και απλώς πιάσαμε τη κουβέντα και συνεχίσαμε να μιλάμε όλο το βράδυ. Και μετά πήρα το email της γιατί θα μου έστελνε φωτογραφίες των γονιών μου. Κι έτσι αρχίσαμε να γράφουμε ο ένας στον άλλο. Δεν ήξερα αν ήθελε να βγούμε – νόμιζα πως ήμασταν φιλαράκια», ανέφερε ο George.

Προφητικός, πάντως, αποδείχθηκε ο ατζέντης του, ο οποίος του είπε «γνώρισα αυτή τη γυναίκα που έρχεται στο σπίτι σου και είναι αυτή που θα παντρευτείς»!

Πηγή: www.peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα