Γέννησε η Kylie Jenner

Είχαμε πληροφορηθεί για την εγκυμοσύνη της τον καιρό που αναρωτιόμασταν πόσες και ποιες Καρντάσιαν είναι σε ενδιαφέρουσα! Ωστόσο η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι, σε αντίθεση με την αδερφή της Khloe Kardashian, που κάποια στιγμή το είχε δηλώσει στα social media αλλά και στο reality της ζωής τους Keeping up with the Kardashians. Ο λόγος για την Kylie Jenner, μια από τις μικρές Kardashian, που αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλον αυτόν τον καιρό!

Πώς ανακοίνωσε τη γέννηση του παιδιού της η Kylie Jenner;

Με ένα post στα social media και ένα συγκινητικό βίντεο ανακοίνωσε την άφιξη του παιδιού της στον κόσμο η διάσημη τηλεπερσόνα Kylie Jenner. Ο καρπός του έρωτά της με τον Τravis Scott ήρθε στον κόσμο την αρχή του μήνα και είναι ένα κοριτσάκι! Η ίδια εξηγεί πως αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλο αυτό το διάστημα για να χαρεί την περίοδο της εγκυμοσύνης, η οποία ήταν υπέροχη και ήδη τη νοσταλγεί. Ευχαριστεί την οικογένειά της που τη στήριξε σε όλο αυτό. Στη συνέχεια πόσταρε ένα βίντεο με το σύντροφό της την ώρα που πληρορορήθηκε για την εγκυμοσύνη της και το μοιράστηκε μαζί του. Το βίντεό της έχει γίνει viral στα social media καθώς έχει φτάσει μέσα σε λίγες ώρες σε σχεδόν 36 εκατ. προβολές!

Δείτε τις αναρτήσεις της:

♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

thank you @wttyler for putting this together. here’s a little glimpse of the last 9 months. the link is in my bio ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Η ανάρτηση της Khloe Kardashian

H Khloe Kardashian ανέβασε μια φωτογραφία της με την αδερφή της, όπου κι οι δυο τους έχουν φουσκωμένες κοιλίτσες. Την συγχαίρει που έγινε μάνα και χαίρεται που έχουν περάσει την περίοδο της εγκυμοσύνης τους μαζί.

Δείτε το 12λεπτο συγκινητικότατο βίντεο που ανήρτησε στο Youtube:

 

 

Σχετικά άρθρα