Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 05/02

ΚΡΙΟΣ: Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η καλή σου διάθεση που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για την σχέση σου και το ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις αξέχαστα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξέρεις πολύ καλά ότι αν βάλεις κάτι στόχο, μπορείς και το πετυχαίνεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν θέματα, που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου μην προβληματίζεσαι, γιατί στην πορεία σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα απόφυγε να έχεις τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε ότι σε απασχολεί να το συζητήσεις με το ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στην ζωή σου, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι αυτές τις μέρες.

ΖΥΓΟΣ: Η σχέση σου έχει αρχίσει και πάει πολύ καλά και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι προσπάθησε να αφήσεις λίγο τις πολλές δραστηριότητες που έχεις και τότε θα δεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην σχέση σου μερικές φορές από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε και εσύ να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης ερωτικού συντρόφου, σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις μία συναισθηματική ενδοσκόπηση και να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείς να κάνεις πολλά για την σχέση σου και με τη καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα θα κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα κάνεις καινούργια γνωριμία, που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για το πώς θα κάνεις την σχέση σου ακόμη καλύτερη. Και αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να διασκεδάζεις όσο μπορείς και στην πορεία θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

ΙΧΘΥΣ: Το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί , για αυτό ισορρόπησε καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις κάτι μόνιμο στα ερωτικά σου, με τον ερωτισμό που έχεις, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα