Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 06/02

Η Σελήνη στο Σκορπιό σήμερα μας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς, φιλοχρήματους και καχύποπτους. Ταυτόχρονα όμως αυξάνει την διορατικότητα μας, φέρνοντας σωστές αποφάσεις που οδηγούν στην επιτυχία λόγω του Εξαγώνου της με τον Κρόνο και την Σύνοδο της με το Δία!

ΚΡΙΟΣ: Οι πλανήτες, Κριέ, φέρνουν σύννεφα στις σχέσεις σου, μέσα σε φιλικό και οικογενειακό επίπεδο, και θα χρειαστείς μεγάλη ψυχραιμία για να τα ξεπεράσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου με επιτυχία και να κερδίσεις την εύνοια σημαντικών προσώπων!

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα ευχάριστο ταξίδι σου προτείνεται τώρα, Ταύρε, στη διάρκεια του οποίου πολλά όμορφα πράγματα μπορεί να συμβούν. Δώσε όμως χρόνο στον εαυτό σου να τα επεξεργαστείς, πριν ενθουσιαστείς. Θέσε επίσης τα όριά σου και μην διστάζεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να μιλήσεις ανοικτά για τα θέλω σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η καχυποψία σου, Δίδυμε, αυτή τη φορά βοηθάει, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι σε εκμεταλλεύονται. Μη αφήνεις κανέναν να σου φορτώνει δικές του ευθύνες και σήμερα περιφρούρησε το χρόνο και τις ισορροπίες σου, για να μη βρεθείς σε αδιέξοδο. Η συμβουλή αγαπημένου προσώπου θα βοηθήσει πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντάσεις θα δημιουργηθούν σήμερα, Καρκίνε, από μία σημαντική ανακοίνωση που σε βρίσκει σε πολύ κακή φάση. Δείξε ψυχραιμία και μην συμμετέχεις σε συζητήσεις και αναλύσεις, που φορτίζουν περισσότερο το κλίμα χωρίς ουσία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση και για να προχωρήσεις παρακάτω.

ΛΕΩΝ: Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, Λέων, και την υπερβολή που σε χαρακτηρίζει, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος σήμερα να οδηγηθείς σε αδιέξοδο. Οι προσωπικές σου σχέσεις είναι δοκιμασμένες στο χρόνο, οπότε μην τις αμφισβητείς συνεχώς και μη γίνεσαι αφορμή για άσχημα σχόλια που θα σε στεναχωρήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναστάτωση και ολοκληρωτικές αλλαγές, θετικές αλλά εντελώς αναπάντεχες, περιλαμβάνει το ερχόμενο διάστημα, Παρθένε. Μην ταράζεσαι, σκέψου αρκετά και άφησε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, δίχως το φόβο της αποτυχίας. Η ζωή πολλές φορές φέρνει βελτιώσεις μέσα από προβλήματα, που ωθούν σε αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Αυτή τη φορά, Ζυγέ μου, οι επιλογές σου θα είναι πολύ καλύτερες από αυτές του παρελθόντος. Οι εμπειρίες που κέρδισες από όσα πέρασες, σε βοηθούν τώρα, χαρίζοντάς σου σοβαρότητα και συνέπεια. Η επιτυχία δε θα αργήσει και μπορείς να τη ζήσεις χωρίς το φόβο της ανατροπής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφάσεις που θα πάρεις τώρα, Σκορπιέ μου, σε βοηθούν να αλλάξεις όσα σε ενοχλούν εδώ και καιρό. Οι διασκεδάσεις έχουν ουσία και οι συναντήσεις δίνουν ευκαιρίες. Μην κλείνεσαι σήμερα στο σπίτι και μην αφήνεις προσκλήσεις ανεκμετάλλευτες. Σύντομα η τύχη σου χτυπάει τη πόρτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα προσωπικά σου διλήμματα παίρνουν τέλος τώρα, Τοξότη, και οι πλανήτες σε βοηθούν να δώσεις ουσιαστικές λύσεις, που θα οδηγήσουν σε ολοκλήρωση και πραγματοποίηση των στόχων σου. Μην αφήνεις το παρελθόν να σε τραβάει πίσω. Κοίτα μπροστά και δράσε με δυναμισμό και τόλμη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τακτοποίηση αρκετών εκκρεμοτήτων, Αιγόκερε, σου λύνει τα χέρια, σε απελευθερώνει ψυχικά αλλά και πρακτικά, και σου αφήνει ελεύθερο το δρόμο, για να ασχοληθείς με το προσωπικό σου κομμάτι, που έχεις παραμελήσει στο παρελθόν. Οι ευκαιρίες σήμερα θα είναι πολλές και ουσιαστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρόσεξε, Υδροχόε μου, πως θα κινηθείς, διότι κάποιες παρασκηνιακές δράσεις μπορεί να σε εμπλέξουν σε κουτσομπολιά και παρεξηγήσεις. Απόφυγε να πεις τη γνώμη σου για όσα δε σε αφορούν άμεσα και μην φορτώσεις σε άλλον ευθύνες για τα προσωπικά σου ζητήματα. Η κρίση είναι προσωρινή και θα ξεπεραστεί.

ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Ιχθύ, σε οδηγεί σε ανακατατάξεις μέσα στην οικογένεια. Μία σημαντική συζήτηση ανατρέπει πολλά δεδομένα και αλλάζεις πορεία, καθώς και προτεραιότητες. Μη φοβάσαι να εκθέσεις όσα σε απασχολούν. Η αδικία συνεχίζει εις βάρος σου, αλλά ευτυχώς η δικαίωση έρχεται γρήγορα. Περιφρούρησε τα κεκτημένα σου!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα