Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 06/02

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα, σου δίνει τις καλύτερες όψεις της, ώστε να μπορέσει η σχέση σου να γίνει έτσι ακριβώς που σε ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι σε βεβαιώνω ότι είσαι σε πολύ θετική περίοδο, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ: Φρόντισε σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του και είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο ερωτισμός ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρει και την καινούργια γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις, γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο, που σε ευνοεί για να σου έρθουν τα καλύτερα για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από σήμερα φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στην σχέση σου και μην σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, αυτή την περίοδο που η διάθεσή σου και ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη, κάτι καλό θα γίνει.

ΛΕΩΝ: Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά και να τα λες. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνεις και την καινούργια γνωριμία που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Η σημερινή μερα σου ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα με σύμμαχο την ελπίδα σε περιμένουν τα καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Στην σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, να ξέρεις ότι θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δεν θα τις περιμένεις και έρχεται βέβαια η γνωριμία που περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου, γιατί έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου σήμερα κάποια ζητήματα θα εξελιχθούν καλύτερα από ότι προσμένεις και θα νιώσεις ανακούφιση! Κάποια συζήτηση που θα προκύψει, θα σου δώσει ελπίδα για το μέλλον και θα διαπιστώσεις ότι τελικά έχεις αρχίσει να βγαίνεις από το αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα. Αν δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που αναζητάς στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δεν θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε ζητήματα που ξέρεις ότι προς το παρόν δεν μπορούν να λυθούν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι θα μπορέσεις να το βρεις, αρκεί να τακτοποιήσεις αλλά θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα προσπάθησε να δώσεις περισσότερο συναίσθημα στη σχέση σου. Το ταίρι σου θα έχει την ανάγκη να περάσει αρκετό χρόνο μαζί σου. Και αν δεν έχεις ταίρι το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα