Κιμ Κάτραλ: εντοπίστηκε ο αδερφός της νεκρός

Δυσάρεστο τέλος είχε η εξαφάνιση του αδερφού της Κιμ Κάτραλ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή από τον ρόλο της Σαμάνθας στο Sex And The City, ο οποίος είχε εξαφανιστεί.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 61χρονη πρωταγωνίστρια είχε γνωστοποιήσει την εξαφάνιση του αδερφού της με ανάρτηση στα social media, κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Περίπου 24 ώρες μετά, η ίδια έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του. «Με μεγάλη θλίψη, εγώ και η οικογένειά μου ανακοινώνουμε τον απροσδόκητο θάνατο του γιου και αδερφού μας Christopher. Αυτή την ώρα ζητούμε ιδιωτικότητα αλλά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους στα social media για την αγνή αγάπη τους και υποστήριξή τους αυτή την ώρα της δοκιμασίας», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας κοινή φωτογραφία τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το άψυχο σώμα του 55χρονου, που αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη, βρέθηκε κοντά στο σπίτι του, στην επαρχία Αλμπέρτα στον δυτικό Καναδά, ενώ η αστυνομία διευκρίνισε πως δεν υπάρχει κάτι ύποπτο στις συνθήκες θανάτου του.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα